| dinucristian2000 a întrebat:

Un prieten mi-a dat un calculator mai vechi gratis ca nu ma avea ce face cu el! Are o placa video mai speciala. Un 3dfx voodoo 3 2000. Are 384mb ram si un pentium 3 800 sau 1000 daca nu ma insel. Ce jocuri imi recomandati pentru placa aceasta video

3 răspunsuri:
| KodrutZ a răspuns:

Oh, da, good old 3dfx. Tare pacat ca i-a mincat NVIDIA, dar tehnologiile puse de ei la punct inca traiesc. Cauta jocuri optimizate Glide, cel mai frumos dintre ele e Descent 3, dupa parerea mea. Si Diablo 2 avea optimizare Glide si mergea brici pe Voodoo. Stiu ca am mai juca Driv3r pe Voodoo 3 si a mers brici (am avut si Voodoo 3 3000 si un Voodoo 4 4500 eu). Empire Earth mai mergea super si arata incredibil de bine pe Voodoo fata de orice alta placa. A, da, si sa nu uitam unicul NFS Porsche Unleashed. Merge ca uns, desi AA si AF nu prea cred ca vor merge pe Voodoo 3. Eu l-am jucat pe Voodoo 4 cu un Duron pe la 1.2 GHz si vreo 512 RAM parca, daca nu chiar un giga. Ai destule jocuri cu care sa te distrezi pe placa aia.

| johnnny123 a răspuns:

Voodoo 3 2000 a aparut in 1999. Deci nu poti spera sa joci jocuri mai recente de 2001-2002.

Asta inseamna Diablo II, Command &Conquer: Red Alert II, Counter Strike, Quake III, Unreal Tournament si altele de genul asta.

| Adrian_Stancu_1994 a răspuns:

Recomand jocuri care sa nu treaca de 5-6 Gb pentru ca eu cred ca alea sunt mari si multe dintre ele necesita grafica speciala.