| viktor7 a întrebat:

va rog ajutati-ma nu stiu is disperat
Deci acum cateva 10 de minute ma jucam cs ce ma gandi sa fac sa intru pe un server mai vechi stiut pe care am vrut sa imi cumpar arma dupa F1 dar pe F1 aveam bind cu reclama altui sv atunci adminii mi-au dat nu stiu ce anume dar daca intru acum in canter si incerc sa intru pe orice sv mi se incarca un sfert dupa care se blocheaza vreau sa spun ca am steam nu valve va rog ajutati-ma sunt disperat fara canter
AJUTOR. funda + vot va rog frumos

Răspuns Câştigător
| IndiferentXD a răspuns:

1. sterge config.cfg apoi intri in cs si apesi USE Defaults, apoi in consola scrii
fps_modem 0.0
fps_max 101
rate 25000
daca nu merge asa
du-te la add or remove program vei dezinstala cs-ul, dupa te duci intri in Steam -->my games si descarci counter-ul... Dupa ce se insteaza automat intri in el si in consola scrii rate 20000.0 si cl_updaterate 20! bft

3 răspunsuri:
| IndiferentXD a răspuns:

Intra unde ai jocul instalat in,, cstrike'' si cauti,, config.cfg'' pe care il stergi!

| viktor7 explică (pentru IndiferentXD):

Degeaba am uitat se mentionez am sters si tot asa... al reistalat cs nimc

| IndiferentXD a răspuns (pentru viktor7):

1. sterge config.cfg apoi intri in cs si apesi USE Defaults, apoi in consola scrii
fps_modem 0.0
fps_max 101
rate 25000
daca nu merge asa
du-te la add or remove program vei dezinstala cs-ul, dupa te duci intri in Steam -->my games si descarci counter-ul... Dupa ce se insteaza automat intri in el si in consola scrii rate 20000.0 si cl_updaterate 20! bft

| viktor7 explică:

Si am mai uitat sa mentionez ca pe steam mi s-a intamplat "nenorocirea" iar pe valve merge bine...