| spinuvictor a întrebat:

Va rog frumos ajutati-ma eu in pc am windows 7 dar vreau sa pun windows xp dar cind pun CD in pc imi apare windowsu dar nu-mi da voie sa apas pe INSTALLING! de ce oare Si am incercat sa sting compu si sa apas F9 si acolo imi spune sa astept sa instaleze windowsul... supe 5 min imi scrie multe scrisuri cu albastru nici nu inteleg ce scrie ca e alta limba va rog frumos TPU Pe ecran cind imi apare windowsul nu-mi da voe sa fac installa! daca ma ajutati sincer fac ce spuneti voi va rog dau FUNDA Cine ma ajuta mersi mult la toti

3 răspunsuri:
| Andrei7520152 a răspuns:

Ar trebui sa inserezi cd-ul si sa restartezi. bootezi de pe cd-ul cu windows, si formatezi/instalezi sistemul de operare pe partitia c:\. de obicesi, tasta pentru boot e f11, f12, f9, (la un laptop e tasta delete). de obicei scrie pe ecran ce tasta trebuie sa apesi, asta daca pc-ul tau nu e setat din bios sa recunoasca un cd-bootabil in mod automat

| spinuvictor explică (pentru Andrei7520152):

Si ce trebuie sa fac sa pun cd? si pe urma sa apas f11 f12? terog ajuta-ma mersi mult

| Andrei7520152 a răspuns (pentru spinuvictor):

Bagi cd-ul in dvd rom, restartezi si bootezi de pe cd. nu e asa complicat. uita-te la un tutorial pe youtube sau cauta pe google