| noisolpXekuNemertXe a întrebat:

Vă rog să fiți serioși în privința întrebării că nu glumesc, chiar sunt nedumerit. Am un prieten care m-a rugat să-i dau un pass pentru operațiunea Hydra pe CS:GO, urmând să-mi dea el banii după finalizarea op-ului. De atunci și până nu de mult, se tot scuza și promitea că face el rost. Mă rog, mai devreme astăzi, m-a abordat pe Facebook și m-a întrebat dacă nu vreau ca în loc de bani să îmi dea o strategie să pot pirata orice joc pe Steam. Eu am zis că nu mă bag în porcării, că am multe iteme în inventar pe steam, am și niște addon-uri uricate pe workshop, deci nu vreau să-mi iau ban pe cont. În fine, el a tot insistat, iar eu nu am fost de acord, iar la un moment dat am zis ironic dacă poate să-mi pirateze GTA V. În vreo 2 secunde, am primit pe Steam de la un cont secundar de al lui, setat pe privat GTA V, cadou și mi-a zis pe FB să accept GTA-ul ca un fel de compensație pentru împrumutul pass-ului. Acum vine și întrebarea. De unde naiba a obținut tipul ăsta instant key de GTA V, când el nu avea nici 6 euro să-mi dea înapoi? Și pe lângă asta, există ceva șansă să-mi iau ban pentru că am acceptat jocul? Cine știe ce key piratat are... Inițial mi-a plăcut oferta, dar după ce i-am dat accept ăla m-a avertizat c-ar fi bine să-mi mut skin-urile pe un alt cont. Ce părere aveți?