Salut hai să îți zic io.Am și eu un PC cu 2GB RAM că și tine.Pentru jocuri ți-aș recomanda in felul următor:Minecraft merge foarte bine in 35 fost da daca vrei te pot învăța cum să îți faci fps urile duble pe discord la andrei1#1374,SAMP(GTA San Andreas Multyplayer) mie îmi merge perfect, NFS Underground, GTA Vice City, Și mi se pare că poți juca ai GTA 5 la asta nu sunt singur. Daca vrei sa vb vb pe discord andrei1#1374 ori pe Instagram la andrei1.insta cu poza cu crow de pe BrawlStars. Sper că te-am ajutat
Multumesc mult! Chiar, acum am incercat NFS Underground si Minecraft! Chiar merge! Multumesc din nou!
" DeaXMario123 : ce jocuri pot sa ma joc pe aceste specificatii...am observat ca nu pot sa ma joc prea multe jocuri"
dificil să zicem noi ce poți/vrei/ai tu in materie de jocuri. Dar la sigur, "merge" solitaire
Adica voiam sa zic ca nu merge pe jocuri moderne...
E, si am Windows 7, eu il am din 2009...
Salut hai să îți zic io.Am și eu un PC cu 2GB RAM că și tine.Pentru jocuri ți-aș recomanda in felul următor:Minecraft merge foarte bine in 35 fps da daca vrei te pot învăța cum să îți faci fps urile duble pe discord la andrei1#1374,SAMP(GTA San Andreas Multyplayer) mie îmi merge perfect, NFS Underground, GTA Vice City, Și mi se pare că poți juca ai GTA 5 la asta nu sunt singur. Daca vrei sa vb vb pe discord andrei1#1374 ori pe Instagram la andrei1.insta cu poza cu crow de pe BrawlStars. Sper că te-am ajutat