| AlinSiAtat a întrebat:

Vreau sa creez un canal de gaming pe youtube.As vrea daca se poate sa imi dati si mie niste sfaturi pentru a atrage o audienta cat mai mare. Dau funda. Multumesc!

Răspuns Câştigător
| Gizăz a răspuns:

Te-ar ajuta engleza. Să postezi totul atât în română cât şi engleză. Preferabil prima oară în engleză. De asemenea, să vorbeşti în engleză pe clipuri. Balta cu peşte mai mult e în afara ţării, nu la noi. Un clip introductiv pentru canal bun, care să ia ochii, ar ajuta şi el.

Tot ce încarci să aibă multe, muuulte taguri. Tot în engleză, dar şi în română. Ajută mereu.

Poţi face clipuri mai întâi pentru jocurile cele mai noi şi populare. Nu (mai) e interesat nimeni de FIFA 08 sau GTA San Andreas, de exemplu.

Iar cel mai important: calitatea!

3 răspunsuri:
| DevilZoneX3 a răspuns:

1. Microfon bun!
2. Content de calitate.
3. Face Cam daca se poate.
4. Jocuri ce nu s-au mai vazut asa mult!

| Anghel_Razvan_1994 a răspuns:

Minecraft, Samp, CS:GO, L4D2 fifa etc
Funda?

| Kissmeagain a răspuns:

Mai, eu urmaresc destul de des gameri romani pe YT si sunt unii care chiar imi plac. In primul rand cred ca ar trebui sa ai facecam pentru ca e mai interesant sa iti vedem reactiile pe parcursul jocului. Incearca sa personalizezi jocul si sa nu postezi video-uri exagerat de lungi pe care unii chiar nu avem timp sa le urmarim. Adica na... unii avem ceva mai important de facut in 50 min de gaming de-al tau.
La inceput nu o sa ai foarte multe views pentru ca nu esti cunoscut, insa daca ai continut interesant si de calitate, poti sa atragi usor audienta.