| DeathXD a întrebat:

Vreau sa fac un servar de metin2 sunt dispus sa ajut doar ca pun niste conditii: Sa fiu gm si nu o sa ajut la programe pentru ca nu prea mai am spatiu in calculator lasati id-urile voastre de mess si o sa vorbesc cu fiecare in parte si o sa hotarasc cu cine o sa fac. Deci cu cine o sa fac servar acela va primi funda!
Sper sa gasesc cat mai repede.

4 răspunsuri:
| Mihail2020 a răspuns:

Ca sa faci un servar trebuie sa stii sa ai programele, sa poti sa editez fisierele, sa stii sa mearga si pc bine ca sa mearga si server la fel si sa ai o memoria ram destul de mare.
Programele necesare:Navigat, portmap, Filezila, Clientul de Metin2, Homapage (pagina de MT2),server file (instant servar).
Un net IP static (daca este la dinamik se face pe HAMACHI).
Si un pc sa mearga destul de bine.
Ti-am zis ce trebuie sa ai.
Pentru setari iti setez server trebuie sa iti pui IP restul este floare la ureche! Daca pui IP si setez se face server tau si merge sa te faci si GM.

| DeathXD explică (pentru Mihail2020):

Daca chiar vrei sa stii am spatiu in calculator doar ca nu vreau sa ma complic cu programe. Am memorie ram 6 gb am dat pe calculator 2400 de eur doar ca nu vreau sa il stric cu servare esuate ca pe celalat daca ma intelegi da daca nu nu.

| Mihail2020 a răspuns (pentru DeathXD):

1 TE inteleg memoria totala care it consuma este de 5Gb maxim sa le instalez etc.
2 Dar cel mai mult consuma (Clientul 1-2Gb si server 1-2 Gb restul putin nu mult consuma).
3 Cand faci server se Consuma o memorie RAM pui o memorie ram pentru acel pc minimul este de 512Mb.
4 Daca stii sa setez si sa faci server nu iti iesa eusat, si reusita doar ca trebuie sa setez cateva lucruri si ai propriul server daca intelegi.
5 Ca sa ai server trebuie sa setez IP tau la server sa poata merge iar restul mici modificari cu IP si gata server.

| DeathXD explică (pentru Mihail2020):

DA stiu ce zici, dar sunt unele servare nu dau nume care sunt lansate de 3 ani si sunt maxim 10 playeri pe el? Am mai patit-o ca nu a intrat nimeni.