| sammyr a întrebat:

Vreau sa imi fac un PC pe piese DOAR PENTRU GAMING. Dispun de un buget de 2000ron (20 de mil). Daca puteti, va rog sa imi spuneti ce piese sa pun pe el. Dau funda, multumesc.

Răspuns Câştigător
| Meheツ a răspuns:

PC doar pentru gaming cu buget de 20 de milioane? ai fi fericit doar cu un procesor?
ca sa faci calculatorul sa ruleze cele mai noi aparitii, ai 2 solutii :
1. iei unul nou nout.
2. cumperi piese performante.

in cazul tau as alege varianta 1. am vazut pe la flanco/altex multe laptopuri dragute Assus la 2200 ron cu specificatii foarte fainute gen i5-i7, 4/8gb ram, placa video de 2gb+ dedicata. cred ca ai iesii in avantaj cu un aoarat nou decat sa dai banii sa "tunezi"unul vechi.

3 răspunsuri:
| ThEEmperoR a răspuns:

Du-te la o firma de calculatoare sau la un depozit de calculatoare si ti-l fac aia. Da du-te la mai multe ca unii iti dau ce-i mai scump si sunt spurcati.

| sammyr explică (pentru ThEEmperoR):

Asa ma gandeam sa ma duc la un depozit de calculatoare sa il fac pe piese

| ThEEmperoR a răspuns (pentru sammyr):

Du-te si spune-le sa-ti bage windows xp proffesional sau home edition (de preferat proffesional). Windows xp professional este pentru jocuri (in special pentru grafica). Unii spun ca pe windows 7 nu merg jocuri. De ce? De exemplu, cand s-a inventat primul joc Prince of Persia atunci nu exista Windows 7, exista xp.