| darkedi a întrebat:

Vreau sa imi ziceti si mie un metin2 cu rate mai mari de 400 in care banii se fac repede.
Sa nu fie prin hamachi
Daca se poate romanesc
Dar nu mt2 Tim, Gx etc
DAU FUNDA!
A da..si site

Răspuns Câştigător
| SteauaBucuresti2012 a răspuns:

Salut darkedi sa stii ca si eu am tot pus intrebari de genul acesta si am gasit un mt2 super tare sa-ti zic cum e : ratele peste 500%, bani se fac super repede dar in mapele 100-250 dar si in restul, cresti repede, armele ti le faci tu pentru lv mai mare de 65 adica iti iei o arma de lv 65 foarte ieftina o pui pe fierar si ti se face sirius si tot asa pana ajungi la cea de lv 250 la fel si cu armurile.La shoprui e fain sa stii ca iti va cere niste obiecte la inbunatatiri dar nici nu vei vedea pentru ca vei avea multi bani. Sper ca te-am ajutat si te rog da-mi o funda uite si site-ul : de fapt mai bine scrii pe google metin2 mage si dai pe metin2 mage site si va merge cu siguranta daca nu merge sau vrei sa tea ajut cu ceva pe mt2 da-mi add la vlad13_steaua@yahoo.com succes! Nu uita de funda!

3 răspunsuri:
| SnowBal a răspuns (pentru SteauaBucuresti2012):

Ma pe tine te intereseaza funda sau raspunsul? Cica,, Nu uita de funda!'' rolling on the floor

| YamiYugi24 a răspuns:

Sall uite aici are orice in shop are 10005 rate, faci bani numai decat, cresti repede(lv maxim 250) www.mertin.tdlgaming.com/alcolicii/

| zWr a răspuns (pentru SnowBal):

Ai dreptate big grin