| vlady434 a întrebat:

Salut TpU! Vreau sa-mi cumpar un gamepad pentru PC, si nu prea stiu ce sa aleg. Il cumpar ca sa joc, in principal fifa, asa ca ma intereseaza o calitate medie. Am gasit doua gamepad-uri care par sa se potriveasca, cu ceea ce vreau eu : Nantec Genesis P44 si Nantec Genesis P55. Multumesc anticipat.
P.S.: Vreau parerea unor jucatori de fifa, si in special a unora care au/ au avut unul din gamepad-uri.

4 răspunsuri:
| Jipa95 a răspuns:

Cea mai buna alegere, ar fi una dintre gaepadurile de la Microsoft, de preferat asta : http://www.pcgarage.ro/gamepad/microsoft/xbox-360-common-controller-black/

Bft!

| vlady434 explică (pentru Jipa95):

Nu te supara ca te intreb, dar tu l-ai incercat sau il ai? Sau mi l-ai recomandat, tinand cont de comentarii? Stiu ca este un gamepad incredibil, am jucat fifa cu el la un prieten, dar are un mic defect... pretul; nu stiu daca, pentru cat il folosesc eu, merita investitia. Alte gamepaduri mai ieftine, pana in 60-65 lei, stii?

| Jipa95 a răspuns (pentru vlady434):

Nu l-am incercat, nu il am, dar vad ca este laudat foarte foarte mult, si chiar si apreciat. Nu stiu daca ai banutii necesari pentru al achizitiona, dar este cea mai buna alegere! happy

| vlady434 explică (pentru Jipa95):

Banutii ii am, dar dupa cum am spus, pentru cat/ce il folosesc eu, nu stiu daca merita investitia. O sa mai caut si o sa ma mai gandesc. Multumesc! big grin