| Ardeleanu_Florin_2003 a întrebat:

Vreau să-mi cumpăr un joc, mai exact Farming Simulator 19 și am văzut niște reduceri pe un site... este vorba de Eneba. Este safe site-ul? Se aseamănă cu Steam-ul (de pe care cumperi jocuri noi) sau cu G2A (de pe care iei jocuri "la mâna a doua" )? La ce trebuie să fiu atent când achiziționez jocul? Referitor la omul care îl vinde se poate cumpăra și de pe site direct? Mă refer direct de pe site, nu de la alți useri care îl vând. Mulțumesc frumos și aștept cât mai multe răspunsuri să văd cum stă treaba.

5 răspunsuri:
| Ronnix a răspuns:

Site-ul Eneba.com este sigur.

| Wr3nch a răspuns:

Eneba e reseller, doar ca e mult mai decent ca pretenasii cu g in nume. Tu cumperi tot o cheie de steam pe care o activezi pe steam, doar ca e mai ieftina.

| Ardeleanu_Florin_2003 explică (pentru Wr3nch):

E cumva jocul " la mâna a doua "? Că nu prea înțeleg asta cu reseller.

| Wr3nch a răspuns (pentru Ardeleanu_Florin_2003):

Is chei luate bulk la pret redus direct de la producator (in cel mai fericit caz). G2A e notoriu ca vinde chei cumparate pe sistemul asta dar cu carduri furate, care is mai tarziu anulate. Eu am luat de instantgaming si nu am avut probleme, si nici nu trebuie sa platesti taxa stupida de protectie cum au g2a ca sa te ajute daca ai probleme.

| Wr3nch a răspuns (pentru Ardeleanu_Florin_2003):

Nu exista chei la mana a doua pentru ca orice cheie de steam se poate activa o data per cont. Dar daca vrei 100% garantie ca e legal sau iti pasa de asta recomand reselleri oficiali, cum is Humble Bundle, Fanatical si GreenManGaming.