Fișierul la care se referă pozele tale este o librărie dinamică (dll = dynamic linked library) și e folosit de un alt program pentru a putea rula.
Sincer, nu reușesc să pricep ce vrei să(-i) faci?!?
Dacă vrei să scapi de o extensie a browser-ului, dezinstalează programul care a „lipit-o" acolo (Real Player sau Real Downloader în cazul tău) sau dezactiveaz-o din setările browser-ului.
Instaleaza si tu programu real player si apoi sa vezi, ca exista licenta aia de download doar pe internet explorer ori intri in program si downlodezi de pe broweserul din program acel browser e internet, explorer, ori intri direct de pe internet explorer tot aia e si tot asa iti apare download am vrut sa pun licenta ia de download in opera sau in alt broawser daca nu inteleg nu te mai baga alta data, si alta data citeste calumea ce spune omu o zi buna
Nu pot să înțeleg ceva care NU se poate înțelege; învață să te exprimi clar, coerent și folosind termenii adecvați și abia apoi vino cu pretenții de genu' „nu te mai băga... / citește calumea (SIC!)..." Degeaba știu despre ce e vorba și aș putea explica ce e de făcut dacă unii habar n-au să pună întrebările care trebuie. Și CUM trebuie.
PS nu am nevoie de RealPlayer ca să pot descărca de pe youtube (bănuiesc eu că până la urmă despre asta ar putea fi vorba mai sus).
PS2 nu folosesc Internet ExploDer pentru că „it sucks". Rău de tot.
O zi la fel de bună!