| juliano14 a întrebat:

Vreau sa stiu cum se numeste un joc.Este aventura rpg, la inceputul jocului te da intro temnita si tu iesi la un moment dat din acea incapere. dupa ce ai iesit din camera temnitei iei ceva paine deacol si deschizi o trapa si incepe niv 2.stiu ca la un moment dat ajungi la un nivel cu niste ursitoare gorgole.SI cel mai important amanunt e ca,cand faci magiile intinzi mana si o lumina apare, cu lumina acea desenezi semnele de pe pietrele magice gasite.Si parca avea parul lung

Răspuns Câştigător
| Andrei7520152 a răspuns:

Sunt foarte sigur ca e vorba de Arx Fatalys. Era un joc aparut in 2000 parca. L-am incercat nu demult dar nu prea am reusit sa prind schema laughing maybe next time

Cauta un clip pe youtube dar iti garantez ca e Arx Fatalys

| juliano14 explică (pentru Andrei7520152):

Iti multumesc nespus! Doamne cat am cautat jocu asta

5 răspunsuri:
| VirtualKnight a răspuns:

Seamana mult cu Beyond Divinity, dar nu sunt sigur daca de el vorbesti, cauta pe youtube gameplay Beyond Divinity ca poate este asta

| Andrei7520152 a răspuns (pentru VirtualKnight):

Nu, era arx fatalis. a uitat sa specifice ca era vorba de un rpg 3D pe cand Beyond Divinity este 2D isometric

| VirtualKnight a răspuns (pentru Andrei7520152):

Ok happy
Spuneam si eu fiindca Beyond Divinity incepe exact la fel...Esti intr-o teminta, vine Death-Knight si te salveaza si ca sa iesi din temnita trebuie sa treci printr-o trapa.