Linux e un sistem operativ liber,nu trebuie sa platesti licenta (sau sa cauti hack-uri pentru a nu o plati), oricine se pricepe la programare poate aduce contributul sau, nu-ti trebuie antivirus, este folosit foarte mult de hakeri, de asta exista multe versiuni folosite pentru testarea vulnerabilitatii retelelor wi-fi.In schimb, daca vrei sa-ti petreci viata cu jocuri la pc, windows 7 e ideal.
Eu numai atata stiu : când e vorba de jocuri, Linux e praf, da praf nu gluma... parerea mea linux-ul este pentru oameni de afaceri, birouri, chiar si acolo nu se descurca toti cu el. Windows este pentru toti! Iar win 7 este cel mai bun la jocuri! Cei care au incercat win7-8 stiu ca 7 e the best! Bafta!
Toate sint stabile. Intrebarea se pune de eficienta si securitate, dar astea sint alte povesti. Windowsul are avantajul suportului din partea producatorilor de hardware si mai ales software, insa deja e Steam pentru Linux, ceva joace pentru platforma...
iar marele avantaj al pinguinului e ca nu trebuie' sa cumperi nici o licenta si e mult mai sigur fata de Windows.