| Yulian_Crystian_1995_Sjwv a întrebat:

Salut TPU vreau sa va intreb vreau sa imi cumpar unul dintre aceste doua jocuri forta horizon 5 sau red dead redemption 2 nu am buget pentru amandoua care dintre ele imi recomandati care este mai tare stiu ca sunt doua jocuri foarte diferite dar vreau unul din ele sa ma distrez va rog dau funda

5 răspunsuri:
| lpavel a răspuns:

Eu iti recomand Forza Horizon 5 pentru ca poti juca mai mult, ofline/online cu jucatori reali si este mai captivant!
RDR2 e o porcarie de joc, nici nu ii inteleg pe cei carora le place acet joc: te plimbi cu orele prin pustiuri pana se intampla ceva, ce **** de joc mai poate fi si asta? laughing Chiar nu-i inteleg pe cei care apreciaza acest joc...

| Zartbitter a răspuns:

Eu cred că ambele jocuri sunt excelente, iar diferența majoră e că FH5 e un joc rapid, de moment, în care te bucuri mai degrabă de o chestiune pe care o repeți și la care devii tot mai bun, iar RDR2 e o poveste lungă, profundă, cu care te poți conecta și care îți poate aduce ceva semnificativ în experiența de joc.

Deci alegerea ta e între entuziasm de moment, rutină și perfecționare, sau o experiență dramatică (în sensul liric) care poate chiar îți arată ceva nou despre tine.

| Rijax97 a răspuns:

Ai putea sa incerci pc game pass de pe windows store ii 35 lei pe luna si poti juca forza horizon 5 + alte 5 tone de jocuri iar rdr2 il cumperi

| Yulian_Crystian_1995_Sjwv explică (pentru Zartbitter):

In concluzie dupa tine ce mi-ai recomanda dintre cele 2 jocuri bro

| Zartbitter a răspuns (pentru Yulian_Crystian_1995_Sjwv):

Eu n-am cum să știu ce ți-ar plăcea ție că nu te cunosc. Adică întrebarea ta către mine pare să fie despre ce cred eu că ți-ar plăcea ție.

Zi-mi ce îți place în general (ce alte jocuri ai jucat și ți-au plăcut) și pot să-ți zic care din jocurile astea (pe care eu le-am jucat și îmi plac în egală măsură) cred că e mai similar cu ce gen îți place.

Nu înțeleg ce nu înțelegi din ce ți-am zis deja :-)))