| T4zu a întrebat:

Salut tuturor, am sa postez o intrebare lunga legata de servere de jocuri online (Am ales sa creez un server de Metin2, deoarece mi-a fost mai accesibil)
1. Dupa cum spuneam, am incercat sa imi creez un server privat, atat pe hamachi cat si pe IP, insa nici unu nu a dat roade. Am luat un client free, plin de pareri pozitive, insa dupa ce mi-am implementat serverul prin Virtual PC, urmarind zeci de tutoriale, am constatat ca am facut totul in zadar, deoarece nu imi puteam conecta clientul la server.
Am modificat interiorul fisierelor root (cunoscatorii stiu ce vreau sa spun), si la server.py si locale.py, unde a fost necesar am pus IP, cand am lucrat cu hamachi de la el si cand am facut pe IP, IP-ul meu. Am facut totul bine, am inlocuit vechiile file root cu cele noi, modificate, insa nu ma puteam conecta la server.
Imi aparea de maxim 5 ori, Operation Time Out, e drept am si un PC, de ultima generatie. Cu toate acesetea, nu imi puteam conecta clientul la server.
Un program nou, pe care l-am folosit a fost navicat, aici cand am facut pe hamachi, aveam drepturi depline peste baza de date a serverului, puteam implementa conturi/gm/admin etc., insa nu puteam sa ma logez de pe client pe server, deci in zadar. Am incercat asta de vreo 4 ori, de la A la Z, dara nici un succes, asa ca m-am hotarat sa trec la un server pe IP, crezand ca asa o sa functioneze.
2. Am creeat un server pe IP (am incercat tot de 4-5 ori de la A la Z, conform mai multor tutoriale), insa tot aveam probleme. Iara la, Operation Time Out, ajungea la maxim 5, se spune ca trebuie sa ajunga la 8, acum depinde de PC si net. Aici iar am modificat clientul original cu noile date, insa iar nu m-a lasat sa ma conectez la server. Am vrut sa intru in baza de date cu navicat, dar surpriza, nu a mers, imi apareau tot felul de erori. Cand scriam la Host Name/ IP Adress, IP-ul original, imi dadea acces denied, iar cand scriam IP-ul cu.100, imi dadea alta eroare. User Name si Password-ul au fost bune, cele originale, dar nu m-a lasat sa merg mai departe. In programul PortMap, am facut tot ce trebuia sa fac, fara nici o eroare, insa in Xampp, la Apache, nu se conecta, numai la MySQL, indiferent de cate ori incercam. La fel si pentru Hamachi si pentru IP.
Intrebarea mea suna astfel: Cine ma ajuta cu informatii referitoare la cum sa il fac sa functioneze? Puteti posta si aici sau pe skype: yoiosef, sau mai postati un client bun, si daca e sa aiba macar mc. Multumesc! Funda + Vot!