Normal ca are voie. Nu obliga pe nimeni sa investeasca in acel joc, donezi daca vrei sau nu. Cat despre datul in judecata, pentru ce sa il dai? Pentru ca este destept si a facut un server de metin placut si foarte jucat si el scoate bani din asta? Spune-mi acel site sa vad daca este unul serios sau nu! Cel mai bine ar fi sa pui link-ul aici.
Nu are legatura siteul, chestia este ca am donat de 2/3 ori apoi fara sa folosesc coduri sau nimic si apoi m-am trezit cu contul gol, i-am spus detinatorului si nu se baga. Si la donatie de 500 Ron. infine, atunci de ce ma obliga sa scriu sa donatie la banca Depunere numerar sau Alimentare Cont?
Si daca le fac report la Gameforge? ca le-a copiat jocul si si-au editat varinata lor? Metinul despre care vorbesc nu are nici-o licenta Yimir sau Gameforge sau TPA. etc.
Ii poti dovedi detinatorului ca ai donat prin hartia care ti-a dat-o de la banca sau cu ce i-ai dovedit tu ca ai donat. Cat despre raport, nu cred, adica sunt peste 1000 de private, crezi ca ei nu stiu? Poti incerca, dar nu cred ca ai vreo sansa.
anonim_4396 întreabă: