| MichelWolverine a întrebat:

Salut tuturor! Cine imi da si mie o lista cu jocuri pc din genul street racing? Vreau jocuri in care sa fie efectiv curse de strada precum alea din seria The Fast & The Furious in care sa imi tunez masina si la motor si la exterior prin body kit si asa mai departe? Nu vreau jocuri precum WTCC sau GTR Evolution. Sa fie precum NFS-urile de la Underground incoace. Daca e si politie, e si mai bine. Funda pentru cine imi da o lista in care e ceva ce n-am jucat si o sa imi placa si pentru restul cu o lista ok, vot. Va multumesc!

Răspuns Câştigător
| FrostByte a răspuns:

Mai este si Redline Street Racing - insa te avertizez de dinainte. NFS e mic copil pe langa asta - aici tunezi pana si ultimul arc din masina. Are si politie.

4 răspunsuri:
| ZeroBLADE a răspuns:

NFS Carbon (e cu politie)
NFS Underground
NFS Underground 2
NFS Most Wanted (e cu politie)
NFS Hot Pursuit

| MichelWolverine explică:

Merci, SaphyreGod, dar le-am jucat si terminat pe toate. Oricum, multumesc de raspuns. E unul folositor, fiindca nu aveai de unde sa stii ce am jucat eu si ce nu.

| rZv995 a răspuns:

Toata seria "Need for Speed"
Juiced-1 si Juiced 2

| MichelWolverine explică:

@Razvan97 : Multumesc frumos, dar am jucat tot ce ai scris tu acolo. Juiced 1 mi s-a parut foarte fain la felul cum era gandit, cu toate acele 8 categorii unde erau cate un boss si puteai sa joci multe feluri de curse, printre care si pinkslip, insa controlul mi s-a parut dezastruos. Juiced 2 in schimb, mi s-a parut super frumos, dar tocmai l-am terminat. Multumesc frumos oricum!