| EdytzaYooo a întrebat:

Salut tuturor de pe TPU [ Inclusiv jucatorilor de SA:MP ] Sunt un jucator SAMP si am experienta de vreo... Sa zicem minim 1 an, am exp. de Owner si caut un server care sa fie cam asa: - Nu neaparat populat, dar ma rog...
- Sa primesc owner cum intru, sunt de increderewinking
- Sa nu se dea de ex: Helper pe 1 player sau porcarii...
- Sa fie foarte ok...
- STAFF de treaba caut... [Colegi buni]
- Sa nu se faca eventuri cu prize 1kk sau etc.
- Helper/admin/lider sa se dea cu :1. Cerere 2.Incredere 3. Loialitate 4.Playeri 5.Comenzi,etc.
Cam asta, si inca ceva, daca nu vreti sa fiu un simplu owner atunci ma ofer ca scripter, am exp in pawno cam slaba... Dar totusi stiu la comenzi, skinuri, edit, si inca ceva, ceva... Dar stiu Mapping perfectwinking + bag tot eu comanda /donatii < unde sa scrie de ex:
1. 2Euro mapping house (2Euro bucata, ex: Poarta, gard, lumini...)
...
10.Pentru donatii contact/add :...@yahoo.com
Sper ca ati inteles cam ce vreau sa zic cu /donatii.Dar am o rugaminte, daca vreti sa ma bagati scripter pe sv dvs., banii sa impartim 50% eu 50% dvs. Adica cineva doneaza 10 Euro, mii doneaza mie sau dvs. dupa care eu sau dvs. transferam celuilalt. Ok? Multumesc frumos pentru totwinking Funda cel mai tare server... GM sa fie frumos doar la comenzi, mapping ma ocup eu :*winking

3 răspunsuri:
| ThRaLL a răspuns:

Salut suntem o cumunitate care abia s-a deschis ai sansa sa iei functii foarte bune cum ar fi lider/admin/helper.Forumul nostru este: http://blackcuberpg.forumz.ro/forum pe forum o sa gasesti si ip-ul serverului.Suntem o comunitate serioasa, nu ne plac glumele de prost gust si copii de 10 ani. Sper sa te alaturi noua si sa populam impreuna acest server.Te asteptam.
P.S:Daca nu ti se raspunde in joc la /report poti posta pe forum la sectiunea ajutor/probleme sau sa ii dai PM unui administrator.Noi dorim sa implicam cat mai mult playerul de rand in developarea serverului asa ca voi playerii o sa votati aproape orice decizie luata de owneri.

| SmyLey211 a răspuns:

HostName: BLOWN RPG | Azi ora 22:00 = 2xLevel UP + 2kk!
Address: 93.119.26.210:7777
Players: 114 / 200
Ping: 23
Mode: BLoWn|RPG v7.1
Map: LS - LV
Un sv unde te poti distra!

| Maruntelu_Andrei_Alberto_1990 a răspuns:

HostName: Galaxy Omega : GodFather Server [0.3z]
Address: 85.204.118.112:7777
Players: 1 / 120
Ping: 13
Mode: GodFather v4.7