| AresLusitani a întrebat:

Salut tuturor! Ma puteti ajuta cu o intrebare? Este vorbe despre un server de metin2 mi-am facut unul eu singur si nu se pot conecta alti la el crying dar sa va mai spun ceva inainte s-au putut conecta la server dar acum nu de ce? Mentionez ca am folosit alt client atunci dar am incercat sa fac si cu clientu ce inainte ma puteam conecta dar din pacate n-am reusit crying si da le-am dat hamachi si lor si am dat a joing a new network acolo numele serverului si parola si lor lem dat clientu in mc. txt cu. 100 si fara am incercat amandoua variantele la amandoua clientele dar... in zadar a fost tot, am net de la rom telecom ip static din cate am auzit nu e bun pentru asa ceva dar ma mira faptul ca inainte mergea sa se conecteze oameni la server meu de METIN2 (am scris mare deoarece am mai pus o intrebare si majoritatea au crezut ca ma refer la server de cs ) deci nu-i vorba de cs ci de Metin2.Va rog din toata inima sa ma ajutati am cautat pe toate siteurile dar n-am gasit nimic.Multumesc

1 răspuns:
| PinguinuL a răspuns:

In primul rand ai nevoie de o licenta lunara pentru a mentine un server privat pentru orice joc.Si nu cred ca vrei doar sa joci cu prietenii...