| Nimeni1203 a întrebat:

Salut, un rus tocmai mi-a spart contul de steam, mi-a scos steam guardul, parola tot, nu ma mai pot loga pe cont, mi-l vor da cei de la steam inapoi, am bagat bani in contul ala, am intrat pe contul ala numai de pe ipul meu. Aici este ticketul la cei de la steam
https://help.steampowered.com/ro/wizard/HelpRequest/HT-Q YVC-F66Q-9Y4N

4 răspunsuri:
| Geanina1107 a răspuns:

Buna, din pacate nu pot vedea requestul tau dar iti pot spune ca am trecut printr-o situatie asemanatoare. Mi-a fosti schimbata parola, email-ul, telefonul, tot. Si am trimis o cerere la cei de la steam, in care am explicat detaliat problema si am atasat screenshot-uri cu mail-urile primite cum ca mi s-au schimbat toate cele (evident fara voia mea), si dupa trimitere in vreo 4-5 ore mi s-a rezolvat problema si mi-am revendicat contul, deci sunt sigura ca ai toate sansele sa-ti primesti contul inapoi atata timp cat iti detaliezi problema.

| Nimeni1203 explică (pentru Geanina1107):

Mi au raspuns si mi-au zis sa trimit poza cu un kd key si am trimis si acum astept raspunsul lor

| Geanina1107 a răspuns (pentru Nimeni1203):

Bun, sper sa se rezolve

| Nimeni1203 explică (pentru Geanina1107):

L am recuperat, le am aratat celor de la steam ca era contul meu si mi l au luat dar din pacate cel care mi-a spart contul mi l a banat pe csgo, am facut din nou ticket la steam si am spus ce s-a intamplat si au trimis mesajul celor de la csgo overwatch si au spus ca trebuie sa astept sa ma debaneze dar dureaza cam 14 zile... multumesc oricum pentru ajutor