| Matheus01 a întrebat:

Salut, vin cu o intrebare catre cineva care stie despre compatibilitatea componentelor pentru un laptop destul de slabut cumparat acum ceva timp.
- Am acest laptop (o sa las un link de la el ) si doresc sa i fac un upgrade pe partea de rami. In momentul de fata am o placuta de 4 gb ddr3 pe el, intrebarea mea este daca pot sa i fac upgrade la 16 gb ddr 4 3200 mhz ca am primit cateva pareri si pro si contra si nu stiu ce sa fac sa nu cumpar degeaba... https://www.emag.ro/......DSW8K2BBM/

Răspuns Câştigător
3 răspunsuri:
| lpavel a răspuns:

Parerile pro au fost zise de unul care habar nu are de pc-uri!
DDR 4 e imposibil sa se potriveasca in slotul DDR3 pentru ca arata diferit! Nu te lua dupa toti prostii ca-ti cheltui banii degeaba!
Deci 1000% sigur ca nu va fi bun DDR4 la acel laptop!

| lpavel a răspuns:

Daca vrei sa faci upgrade la Ram atunci trebuie sa alegi dupa ce ai tu in acel laptop, nu poti cumpara piese de ferrari pentru o dacie, daca ma intelegi ce zic, ca nu s-ar potrivi nu-i asa?
Poti sa-ti pui Ram de 16 gb, mai mult oricum nu va suporta acel laptop dar si fecventa sa fie de 1600 ca atat suporta placa de baza si procesorul. Daca pui ram mai mult de 1600mhz nu se va intampla nimic, va functiona si asa, doar ca laptopul nu nu va recunoaste mai mult de 1600mhz si ai dat bani in plus degeaba, pentru ca da, mai multi MHz mai multi bani! Bafta!