| tigrul2 a întrebat:

Vreau cs go si vad ca cel de Asia e mult mult mai ieftin. Am o intrebare... daca iau un vpn cand sa-l activez si-l activez pe un cont prezent de steam merge? Sau trebuie sa imi fac alt cont cu vpnul activat? Si in timp ce joc am nevoie de vpn sau pot si fara?

5 răspunsuri:
| Intruder19 a răspuns:

Merge jucat doar cu IP de asia, te complici aiurea, mai pui inca 20 si ceva de lei si iei versiunea globala.

| Alexuţ02 a răspuns:

Nu faci un lucru bun sincer.
Nu merită atâta "sufocare", mai bine strângi şi iei direct de pe Steam, nu de pe G2A, încurajez să iei de pe steam, dacă iei de pe G2A, o să ai anumite "restricţii" din ce ştiam, dar nu mai ţin minte la ce.

Mai bine faci lucrurile cum trebuie decât să te complici.

| tigrul2 explică (pentru Alexuţ02):

Dc sa dau 50 lei decat 25? vreau sa stiu doar daca merge sa ma joc fara vpn acivat.....ca stiu ca trebuie sa l activez si vpn nu si ca trebuie sa l joc asa

| Alexuţ02 a răspuns (pentru tigrul2):

Aşa ştiam şi eu, dar eu ţi-am zis să-l iei de pe steam fiindcă mi-a spus un prieten că ai o anumită restricţie la piaţă dacă nu-l iei de acolo... nu am încercat chestia aia de spui tu, şi nici n-o recomand sincer.

| tigrul2 explică (pentru Alexuţ02):

Nu ai nici o restrictie la nmc....multi de acolo au cs go ul si nu au restrictii