| Marianjdjsjwj a întrebat:

Salut.Vreau sa imi shimb placa video si m-am gandit sa imi iau un rtx 2060 super. Faza este ca eu am un i7-4770k dar de 4.6 ghz si cu racire f buna. Vreau sa mai spun ca am si memorie dual channel 2x8 la 2600 mhz.Eu acum am gtx 1060 si vreau sa stiu daca macar o sa iau un boost de 50 de fps uri pe Cs:go sau pe Fortnite.Imi asum ca face bottleneck dar nu stiu exact.O sa imi schimb si procesorul la un moment dat. Daca imi dati un raspuns si explicati va rog!

Răspuns Câştigător
| aditimus a răspuns:

Faptul ca pui alta placa dar ramii si procesorul raman la fel nu o sa ai cine stie ce modificari, poate putin la fps.
Pune 32 gb ddr 4, pune un ssd si atunci vezi diferenta.

| Marianjdjsjwj explică (pentru aditimus):

Pai bro.De la placa mea la rtx e diferenta de la cer la pamant

| Wr3nch a răspuns (pentru Marianjdjsjwj):

E ca greu de cuantificat pentru ca depinde de setari, rezolutie, etc dar se va simti diferenta. Oricum orice e peste 120FPS e degeabalaughing

| Marianjdjsjwj explică (pentru Wr3nch):

Ba nu =)Am 180hz la monitor si joc Fortnit 1920x1080 competive.Adica la turnee

| Tataru_Ionut_2001 a răspuns (pentru aditimus):

Nu chiar, rami mai mult nu inseamna fps-uri mai multe. trebuie doar sa ai minim 16 gb ram si sa fie in dual channel

5 răspunsuri:
| Tataru_Ionut_2001 a răspuns:

Bro, pntru cs go ai nevoie de o placa video decenta, dar ai mai mare nevoie de un procesor bun. Un i6 9600k e vreo 1000 de lei, iar cu 2060 o sa ai 400 fps in cs go, iar in fortnite vreo 200 300