Se poate schimba sau ascunde sau nu?
Adresa ip este data in mod automat de router. O poti ascunde printr-un proxy/vpn.
Am incercat cu vpn, cumva cred ca are informatii despre deviceul meu. Cu proxy nu am incercat inca
Proxy=vpn. Inainte vpn avea o conotatie mai specifica. Pai informatii despre devicel tau are si este normal. Pe tine te inerereseaza in fapt ca "ultimul" computer pe care il accesezi sa nu te "vada"..nu-i asa?
Da, asta as vrea.
De pe VPN a mers o perioada, dupa m-a blocat, dupa am gasit o metoda cu browser nou, dar m-a blocat si acolo. De pe telul lui tata mi-am facut cont. Deci e clar ceva legat de telefonul meu.
Este posibil sa iti fi blocat tie ipul de iesire. Deasemena este posibil ca adresa respectiva de vpn sa nu mai functioneze. Incearca sa achimbi softul de vpn si sa folosesti alte servere ca sa "te ascunzi". Il folosesti pentru Netflix sau sa cumperi jocuri sau?
Am incercat de pe 3 VPN-uri. Le-am instalat numa pentru jocu asta. Ideea e că nu ai voie mai multe echipe, dar cu VPN-ul am facut vreo 70 pana ma banat cumva. Si de pe orice adresa VPN nu ma mai pot inregistra. Si am schimbat si browseru, am mai facut vreo 28 pana m-a banat si de acolo. Am vazut ca se poate folosi si pentru Netflix, asta e super tare
anonim_4396 întreabă: