| ralucutzica a întrebat:

Salut vreau sa raspundezi cu sinceritate la intrebarea aceasta fara sa mintiti: 1.joc metin2 ro de 4 zile am lvl 24 si grad prietenos.
2. vreau si eu niste trucuri metin2 ro, cat mai multe cele mai multe primete funda si vot.

2 răspunsuri:
| iRobby a răspuns:

Salut, eu am jucat metin2 ro 4 ani si cred ca te pot ajuta. Daca tu prin ''trucuri'' vrei sa spui coduri, atunci afla de la mine ca pe metin2 ro numai Game Master'ul (GM) serverului poate sa folosesca asa ceva! Dar stiu niste trucuri de facut nivel rapid.
Poti sa cresti pana la nivelul 30, fara hack, fara sa dai contul la nu stiu eu ce playeri. Trebuie sa ai o platosa de nivelul 18 cel putin plus 6, o arma de nivelul 15 plus 9 si accesorii cu Pv! Apoi mergi in valea cu orcii si bati pe langa portal sau pe langa zona BO (Orci Negri)
Sper ca te-am ajutat, funda? puppy dog eyes

| Constantin_Radu_1994 a răspuns:

Salut uite daca vrei poti sa trisezi incalcand jocul cu hack, gen bob, al doilea lucru poti sa ii faci pe metin e sa faci in felu urmator. faci un cont de lvl 15-20 pui hacku si il lasi in map 2 sa bata, acolo iti pica multe chestii si practic hacku cand il activezi el aduna tot de pe jos odata la 15-30 de minute te uiti. sau folosesti fish bot in 2-3 ore ai full inventar si daca vinzi cele 2 invetare pe draco eu primeam 1, 8 kk sau ii deschizi si pica skoia 500 k sper ca te-am ajutat stima.