| Stely_Stelian_1986 a întrebat:

Salut, vreau sa stiu si eu daca imi merge GTA IV, am 2gb ram ddr2, placa video ati radeon x1300/x1550 894mb, procesor amd athlom 64, 2, 7ghz.
Si mai o problema la un pc, il aprind si se instinge dupa 2 sec, si dupa nu mai merge aprins decat daca scot cablul de la sursa si il bag iar, help me plss!

Răspuns Câştigător
| Ketho72 a răspuns:

Salut Stlyan, problema cu inchiderea este foarte periculoasa pentru PC, nu il mai aprinde, crede-ma!

Sa iti explic, sursa este de vina, fiindca ea nu poate duce atata energie dintre cablu si unitate. Sunt 5 posibilitati din care ai aceasta problema :

1.Sursa este veche, plina de praf, ventilatorul nu mai merge, s-a ars si nu mai functioneaza!

2.Memoria RAM, nu face contact pinii de pe RAM pe placa de BAZA, astfel se produce un fenomen de 'frezee' ( ''inghetare a calculatorului, ceea ce duce la oprirea acestuia '' )

3.Placa video, aici sunt 2 posibilitati, ventilatorul este stricat, se invarte greu si nu reuseste sa se raceasca ori placa de baza nu suporta cea video si da ''crash''

4.Hardul, aici in HARD, se impart 3 posibilitati din care ai aceea eroare. Prima ar fi ca ai prea multe BAD-uri, pe HARD ( erori din WINDOWS ), a doua este ca mufa SATA, din HHDR nu face contact bine pe placa de baza, sau ultima si cea mai probabila explicatie este ca cablul alimentator, ''candva '' prin acesta a fost introdusa o energie supraincarcata de electricitate, iar calculatorul este plin de energie, tot, placa video, ram, hhdr, etc.

Subiectul 2 ( ABORDAT ) - In legatura cu jocul, da este posibil sa iti mearga pe setarile de ''Calitate slaba, sau ''Medie'' ''.

Sper ca te-am ajutat.

Toate cele bune! Vacanta placuta ( ca tot vine vara acum )

T.C

1 răspuns:
| Cliar a răspuns:

Sursa slaba, sistemul consuma poate mai mult decat poate duce sursa, sau se incinge foarte tare sursa sau procesorul si se stinge pc-ul automat ca sa nu ia foc. Si cu acel pc oricum nu ai putea juca gta iv... Maxim san andreas, vice city