| GoAnywhere a întrebat:

Salut,vreau si eu sa stiu toate chestile de baza legate de leage of legends precum Dodge,Kite,Dive si asa mai departe.
Si as vrea sa stiu cum as putea deveni mai bun, si cum as putea cara ca si jungler.

Răspuns Câştigător
| AnGel032 a răspuns:

Dodge - Cand te feresti de o abilitate sau se mai foloseste atunci cand un jucator iese din Champion Select (se spune ca a dat dodge la meci)
Kite - De exemplu cand dai intr-un inamic care este melee (de apropiere) si tu esti range (de departare) si dai in el de la distanta, dand foarte mult damage. (parerea mea)
Dive - Cand te duci sub tureta dupa inamic
SS/MIA - Cand inamicul tau nu mai este pe lane

Alte prescurtari poti sa le cauti pe net din cate stiu.

Ca sa devii mai bun incearca "sa citesti" jocul, de exemplu sa iti dai seama daca un inamic incearca sa dea in tine cu o abilitate range si sa ii dai dodge acelei abilitati. Nu te baga pe cineva daca nu poti sa il omori si nu incerca sa faci 1 vs 5. Stai mereu cu echipa in teamfight si joaca safe daca esti condus pe lane.

Ca jungler nu prea stiu ce sa iti zic. Incearca sa faci jungla ta destul de repede, daca poti fa counter-jungle (sa te duci in jungla inamicului si sa ii omori buffurile)
Fa gankuri multicele, dar care chiar sa ajute echipa.
Protejeaza ADC-ul in teamfight si da smite corect pe dragon/baron

0 răspunsuri: