Alege magul (cu o arma mai mare de +9 si lvl 22 rupi orice pana in lvl 25.Pe langa asta are dmg foarte mare cu skill si in PVM) sau arcas (e foarte greu de lovit de monstrii pentru ca trage multe cu arcul si daca e unul mai mare de +9 poate omora si cvu o lovitura monstrii mai mari cu 5-7 lvl ca el) sau umblator nocturn (somnambul) (are multe stun si cu un biram mai mare de +12 rupe orice monstru cu pana la 3 lovituri (monstrul find cu 6-8-9 lvl mai mare ca el)... Sper ca te-am ajutat
Mag, de la lv 16 esti bun ca ai vraji cu dmg mare.
Sunt de acord cu pidgeotto1. Daca iti place PvP:Archer,Mage, Asassin
PvE:Summoner, Warrior
Priestul e cam neutru...e ff bun si la PvP si la PvE. Warrul l-am pus la PvE doarece nu am niciun pic de experienta pe war.e singura clasa pe care chiar nu mi-a placut sa o joc.si joc de 6 ani
Am avut un evo de 38 si mi-a fost spart contul si loat tot de pe el dar era amuzant mai astept raspunsuri, eu nu vreau sa fac PVP cu el sau sa ma cresc repede vreau sa fie amuzant nu stiu de ce dar patrca mi se pare amuzant razboinicu acum dar mai este si umblatoru nocturn si arcasu sau magu offfff, mai astept raspunsuri
Magul e cel mai taregandeste ca are stun si rupi cu el nu e nimic fa contnou asa trebuie
Hmmm,daca sti sa joci fa-ti un,, Evocator'' eu nu am experimentat dar am prieteni care au iteme bune +6, 7 cand ajungi la level 40 sa te tii de PvP=Player versus Player sau un,,Magician'', nu am ce sa zic despre,, Magicia'' pentru. ca pidgeotto1 a zis deja ceva despre magician
Preotul e util pentru buff si vrajile de vindecare dar si evocatorul pentru creatura
Evocatoru e tare pentru ca tu numa stai si astepti ca el sa termine treaba si cresti foarte repede
Magu e cel mai tare + ca la lv 26 ai o mag Furia lui Rumapark sau cv de genul asta, dureazza cam 6 sec sa o faci dar e foarte eficienta, da cel mai mare dmg. Si e foarte amuzant, dar si util sa fi zana pentru ca te poti ascunde
Arrcasu e foarte bun am jucat cu toate caracterele la lv 61 si doar arcasu mi-a placut mult
PAi evo ma distrat cel mai tare 100 % e cel mai distractiv pentru ca: are monstrul iar un caracter cum ar fi warrul se apuca si da in el iar monstrul poate cauza multe daune magice (cand te lupti cu un warr este cel mai bine sa dai cu magie, face multe pagube) mai dai si tu ai si cristale dai si sa-l adormi si iti asiguri vicoria. EVO nu este doar distractiv e si foarte bun 0-:
Salut.
Cel mai tare mi se pare magicianul, mai ales daca stii sa joci eu am lvl 90 si nu sunt foarte multi care ma bat(acum na vine cu full +22 e logic ca ma bate), dar si arcasul mi se pare tare adica e destul de bunicel in pvp(si magul poate rupe la pvp daca stii sa joci)Eu iti recomand magul!
Arcasu frate daca joci ro si iti place doc 10 si ai o arba +18 rupi tot in dok mai ales ca daca esti pe valorian e bine ca nu mai sunt ComisarulSef si astia mai smecheri