Daca ai Launcheru official cel mai nou nu poti..fiecare pack este pe o versiunea si fiind multe moduri se ramane la ultima versiune pe care toate modurile merg..in cazu asta 1.4.7 nu poti sa-l faci de 1.5.2.
Dar imi poti spune niste servere pentru tekkitul meu romanesti sau sa fie vreun roman?
Interesant...de tekkit romanesti nu am gasit daca esti 100% pe romanesti de ce nu incerci Feed The Beast? folosete cele mai noi moduri (1.6.2) si exista ceva servere.dar sa revenim la topic servere de tekkit (nu romanesti).
s.tekkitcm.tk:25576
L-am testat si merge perfect (putin laggy dar e tekkit :)) )
Si asta e forumu :
http://tekkitcyberminer.tk/
Am testat pe Tekkit Classic care la mine e 1.2.5.dar poate merge si la tine (nu-s cumde ai 1.4.2 =)) )
Daca poti sa imi lasi un link de unde pot descarca feed the beast ar fi bine
Lista cu moduri :
Minecraft Forge
Chickenbones Core
NEI
Rei's Minimap
Advanced Machines
Buildcraft
Computer Craft
Ender Storage
Extra Bees
ExtraBiomes XL
Factorization
Forestry
ForgeIRC
Gregtech
Industrial Craft
Inventory Tweaks
Iron Chests
Twilight Forest
Advanced Solar Panels
GraviSuite
Modular Forcefield System
Mystcraft
Obsidian Pressure Plates
Portal Gun
Railcraft
Steve's Carts
Thermal Expansion
Download :
http://www.feed-the-beast.com/
Ai mai jos Download si dai dela Windows versiunea.exe
Banuiesc ca dupa iti daschide o casuta cu modpackuri si launch
Nu am jucat si nici nu prea am intentia s-o fac :)) intrucat sunt praf la tekkit..Deci nu-s sa te ghidez mai departe sau in caz de errori...
Dar ce fel de minecraft joci?
Joc mai mult cu moduri de RPG precum Hack / Mine sau The Legend of Notch sau Lion King..chestii care sunt bazate pe RPGuri si cand combini mods + multipalyer iese mult fun pentru ca numai pierzi timp la minat si nether...in schimb petreci timpul in dungeonuri si culegand loot.
La feed the beast nu pot sa dezactivez niste moduri si sa le las pe cele mai importante ca sunt 76 de moduri active
Wow.76 asta e ceva...din cate am vazut ai acolo sus edit mod pack si cred ca dai disable la cele care nu le vrei (sau sa bagi altele care le vrei)
Stiu sunt multe si imi intra mereu altele cand intru ca asta-i mi-a aratat ca sunt 95 de moduri
Pe ce server joci hack/mine?
Nu joc pe vreun server fac eu un server pe care mai intru cu prietenii din cand in cand.
Ai putea te rog sa imi dai si mie serveul daca nu te superi
OK
Este cu hamachi iti dau PM
Danutzul2000 întreabă: