Daca tu ai dat 77 milioane pe gunoiul ala esti un dobitoc. Ala mai mult de 20 mil nu face la ora actuala. Usor cu lauda. Baiatul a intrebat ceva si tu te lauzi. Taci drecu. Are laptop nu pc. Nici sa citesti nu stii.
Ai placa video integrata si e destul de slaba e normal sa nu mearga jocurile pe integrata.
Ai pc slab... eu am AMD Phenom de 3.7 G.Bz placa viseo radeon vincinity de 2048 mb si 8 ram al tau cred ca a costat vreo 14k lei al meu 77k
Tu taci fraiere eu i-am spus parerea meu dobitocule
Pc tau e o mizerie de 20 milioane nu de 77.
De unde stii de la stiri?
Uite ce ai scris tu. eu am AMD Phenom de 3.7 G.Bz placa viseo radeon vincinity de 2048 mb si 8 ram al tau cred ca a costat vreo 14k lei al meu 77k
de cand s-a inventat radeon vincinity? procul sa presupunem ca e 10 milioane ( desi exagerez enorm ), ramii inca vreo 4 milioane placa video hai inca 15milioane. sursa vreo 4 milioane. hard de vreo 3 milioane. carcasa vreo 3 milioane.placa de baza vreo 4 milioane.
*** Tin sa mentionez ca am pus valorile mult mai mari decat ai fi ales tu. totalizeaza 43 milioane. nici decum 77. fa un calcul. marog da-mi detalii despre pcul tau.
Daca tu ai dat 77 milioane pe gunoiul ala esti un dobitoc. Ala mai mult de 20 mil nu face la ora actuala. Usor cu lauda. Baiatul a intrebat ceva si tu te lauzi. Taci drecu. Are laptop nu pc. Nici sa citesti nu stii.
Ai placa video integrata si e destul de slaba e normal sa nu mearga jocurile pe integrata.
CelCareRamaneInUrma întreabă:
Alex324 întreabă: