Si de 1GB se misca o placa video buna...asa cum am si eu un i3 de 4GB si o placa video nVidia GTX 550 TI de 1GB, si functioneaza fara probleme la jocurile noi de ex.ma-m jucat Battlefield 3 pe ultra, Fifa 14 pe hight, si multele altele fara probleme... Daca te gandesti sa il achizitionezi mai pui ceva bani deoparte sa iti cumperi placa video, sursa in caz ca nu va tine o placa video noua rami de 8GB care sa fie pe dual chanel si cam atat!
Fugi de-aici cu ragaliile astea. Uite un sistem in bani putini cu mult peste prostia de mai sus - http://www.pcgarage.ro/vizualizare-wishlist/835351/
Ala nu este de gaming este sabut pc-ul are placa video integrata si alea integrate nu sunt bune pentru gaming...sunt bune pentru Office, Filme, Web, etc.Ai slot pci-e in caz ca vei cumpara o placa video buna apoi da e bun pentru gaming...Eu iti recomand sa iti faci pc pe piese, o sa iesi mai ieftin. Daca vrei pentru gaming mai strange ceva banuti si ia-ti un i5 sau un i7.Bafta!
Dar daca mi-asi lua o placa video de 2 gb ram ar fi bun pentru gaming? si as vrea sa imi raspunzi asa. Cum s-ar misca daca mi-as lua o placa video Nvidia Geforce de 2 gb si a doua este daca mi-as lua placa video si un procesor i5. dar in general daca mi-as lua placa aia video de 2 gb ram ar fi bun pentru gaming?
Si de 1GB se misca o placa video buna...asa cum am si eu un i3 de 4GB si o placa video nVidia GTX 550 TI de 1GB, si functioneaza fara probleme la jocurile noi de ex.ma-m jucat Battlefield 3 pe ultra, Fifa 14 pe hight, si multele altele fara probleme... Daca te gandesti sa il achizitionezi mai pui ceva bani deoparte sa iti cumperi placa video, sursa in caz ca nu va tine o placa video noua rami de 8GB care sa fie pe dual chanel si cam atat!