| Seby2661998 a întrebat:

As dori sa imi imbunatatesc laptop-ul, sa il fac mai performant in special pentru gaming! Nu am un laptop chiar asa de special...si mai ales pentru ce am spus mai sus adica partea cu gaming-ul! Am inteles ca la laptop nu se prea poate schimba multe...dar site-ul asta e o comunitate asa ca voi trebuie sa stiti mai multe! Asa ca vreau ca voi sa imi spuneti ce as putea schimba la el.
Si acum sa va spun ce va intereseaza: Asus, model K53U,GPU:AMD Radeon HD 6310 Graphics, CPU:AMD E-350 APU with Radeon(tm) HD Graphics 1.60 GHZ, RAM:4.0 GB, FREE DISK SPACE :427.1 GB!

2 răspunsuri:
| lpavel a răspuns:

Poti schimba numai hdd-ul si ramii! Daca mai vrei imbunatatiri trebuie sa schimbi placa de baza cu tot ce e pe ea : procesor, placa video etc si te va costa aproape cat un laptop mai bun! cam asa sta treaba! Bafta!

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Uite ce am gasit eu: procesorul e lipit, tipul de socket e FT1 BGA 413-Ball - adica nu are pini ci zone de lipire. In aceasta situatie s-ar putea face schimbarea lui doar intr-un atelier cu statie de dezlipire si lipire si nici atunci nu poate reusi 100%. Oricum, proceorul tau este ultimul din acest tip de socket si este cel mai bun posibil. Placa video fiind integrata in procesor, iese din discutie si ea. Singura posibilitate: adugarea a 4 Gb de RAM daca acum ai o singura placuta de RAM. Daca ai 2 placute poti doar sa le vinzi pe alea si sa iei doua: http://www.mediadot.ro/......enta-1333/
Deci, poti sa pui maxim 8 Gb RAM in cele doua sloturi (cate 4 in fiecare slot)