| MAndreiC a întrebat:

Salutare. Caut numele unui joc de tip shooter, vechi. Personajul avea mainile tatuate cu ceva bluza semitransparenta parca. Din cate imi amintesc, lupta cumva contra unor calugari. Avea puterea de a le lua sufletele si in felul ala isi reincarca viata. Catre sfarsit daca imi amintesc bine, se lupta cu ceva demon

7 răspunsuri:
| Simpatic a răspuns:

Salut userul Andrei ar fi sugerat ca ce cauti tu este Painkiller, eu doar am dezvoltat referitor la acest titlu.

Din cate cred, dar nu sunt mare gamer jocul pe care il cauti este fie

Afro Samurai

sau

Shadow Warrior (partea 1 vezi aici gameplay : https://www.youtube.com/watch?v=4GOJprZbBco )

ambele titluri spuse de mine au mai multe parti

ps: nu ne-ai spus anul jocului, dar nu pot sa afirm ca le stiu pe toate, anumite francize le jucam in adolescenta fie pe PS3/4 fie pe PC

| MAndreiC explică (pentru Simpatic):

Nu retin anul dar sumt sigir ca undeva prin 2007 il jucam, pe PC. Am verificat ambele titluri spuse de tine dar din pacate nu e nici unul din ele. Iti multumesc pentru interes

| Simpatic a răspuns (pentru MAndreiC):

Ok, daca ai cont pe file-listtt (am scris asa ca este cenzurat termenul aici pe TPU) poti intreba pe topicul lor dedicat, acolo sunt mult mai multi gameri decat la noi

| andrei1s a răspuns:

Din câte știu se numește Painkiller

| Simpatic a răspuns (pentru andrei1s):

Da, l-am jucat mult cand eram adolescent, avea mai multe parti
mi-a ramas in cap dispozitivul ala al lui care taia si lansa un fel de harpoon care revenea
pacat ca nu s-a facut film, aveau o baza buna, cel putin Cutscenes din prima parte sunt bestiale si spun o poveste de film

| MAndreiC explică (pentru andrei1s):

Te salut. Din pacate, nu. Am jucat si Painkiller. Asta de care spun, facuse un pact ceva, cu diavolul (deghizat intr'un barbat de culoare, imbracat la costum). Primise puteri sa le ia sufletele celor cu care se lupta. Si catre sfarsit(daca ala era sfarsitul), acel barbat de culoare se transforma intr'un demon urias

| MAndreiC explică (pentru Simpatic):

Am jucat si Painkiller. Dar jocul pe care il caut, nu e ala. Iti multumesc oricum!