Salutare! Dacă îți place genul de jocuri ca Mafia 1, cu acțiune și poveste logică, îți pot recomanda următoarele jocuri pentru PC sau PS4:
Red Dead Redemption 2 - Un joc open-world de acțiune-aventură într-un mediu western, cu o poveste profundă și personaje complexe.
Sleeping Dogs - Un joc de acțiune cu elemente de artă marțială, în care joci rolul unui ofițer sub acoperire în Hong Kong.
Yakuza series - Această serie de jocuri îți oferă o experiență în lumea yakuzei japoneze, cu povești captivante și un gameplay variat.
Watch Dogs 2 - Un joc de acțiune-aventură în care joci rolul unui hacker ce încearcă să răstoarne un sistem corupt.
Mafia 2 - Dacă nu ai încercat încă Mafia 2, îl poți încerca, deși nu este free world, are o poveste bine construită și un gameplay captivant.
Acestea sunt câteva recomandări de jocuri care ar putea să îți placă și să îndeplinească cerințele pe care le-ai menționat. Sper să găsești unul care să îți ofere experiența pe care o cauți!
Mersii pentru raspunsul tau, apreciez.
In afara de Yakuza le-am jucat pe toate.
Mafia 1 si 2 le-am terminat, chiar si mafia 3
RDR2 e super fain pe grafica si efecte dar mi se pare mult prea complicat si am pierdut placerea jocului in sine
Watch dogs, sleeping dogs la fel le-am jucat, is faine dar nu le-am terminat.
Daca iti face placere poti sa imi mai recomanzi cateva, poate sa nu fie chiar atat de mari si de complexe nu țin neaparat la asta
Si cum ziceam nu caut doar genul cu mafie, interlopi.
fifilini întreabă:
TheQuestion întreabă: