Salut! Sunt Master Guardian 2 si am urcat aproape fara probleme, incepand-o de la Silver 4 (cand o demotie, cand o promotie, a inceput sa oscileze de la MG2). Am avut noroc ca am jucat ''in disperare'' 1.6 si in felul ala mi-am imbunatatit tinta si reflexele. Cateva din sfaturile mele pentru a te imbunatati sunt:
1. Poti juca cu un prieten/singur/full premade (in felul asta, nu te va da cu jucatori dubiosi gen unul sa fie Silver Elite Master, iar altul sa fie Legendary Eagle. Cand joc singur (iubesc solo), imi place sa ascult de sfaturile celorlalti, si cu toate ca uneori imi fac de cap si merg singur, sfarsesc de cele mai multe ori fiind primul in echipa mea.
2. Invata armele si spray pattern-urile. Famas si Galil au pattern-uri usurele. AK-ul si M4A4 / 1S au pattern-uri mai complicate, dar sunt si mai eficiente. Shotgun-ul nu e bun la distanta, dar foarte bun close-combat. Lamele iti conferta un bonus de 1500$ la ucidere. Zeus-ul nu iti da nimic, dar ''tai'' din averea oponentilor la kill. AWP-ul este bun pentru distanta, risky, dar eficient si la apropiere cu conditia sa fii FOARTE pe faza.
3. Invata nade-urile si pozitionarile lor, cand sa le arunci, in ce situatii, cand sa le pastrezi pentru mai tarziu si cand sa nu le arunci (apropo, molotovul este mai eficient decat incendiara).
4. Cunoaste-ti callout-urile hartii si da info coechipierilor tai, chiar daca nu stii cu exactitate unde se afla ceva, tu spune ''left'', ''right'', tot e mai bine decat sa taci - am aflat de cand m-am apucat.
5. Poti invata bunny hop pentru a te feri de atacurile AWP-ului. Ii vei induce in eroare (si chiar si in oroare) la cat de rapid te vei misca in anumite situatii, in altele doar vor rade de tine cat de ghinionist esti si atat. E un 50%-50%. Stiu si bunny hop. :3
6. Fii un bun coechipier! Nu fi genul de persoana care sa se ia de cineva pentru greseli si accepta-i asa cum sunt. Niciodata nu stii cat de bine poate juca un 0/0/10 in rundele la CT. Poti sa iti si stimulezi coechipierii spunand ''GJ'', ''keep doing the great job'' etc. dar sa fie simtite ca a veni din suflet :D
7. Imbunatateste-ti viteza de reactie si aim-ul. Cum faci asta? Intri intr-un ''custom'' cu botii si vezi cat de repede le poti da headshot, joci deathmatch-uri si incerci sa fii primul sau joci pe hartile comunitatii ce te antreneaza. Personal nu fac asta, ma plictiseste, prietenii fac in schimb asta fiindca nu au incredere prea mare in mine - cu toate ca am cea mai mare divizie din grup... Uite: https://www.reddit.com/......o_improve/
Sunt cateva jocuri ce m-au ajutat, insa preferatul meu de acolo este osu! pentru imbunatatirea proprie :)
8. Fa-ti setarile potrivite pentru tine si performanta calculatorului astfel incat sa nu intampini frame-drop-uri uneori, pe parcursul jocului.
9. Joaca, initial, doar cateva harti. Mie imi place sa joc toate hartile, DAR NU RECOMAND! Incearca sa joci Dust2, Mirage, Cache, Overpass, Inferno si chiar si Cobblestone (daca iti plac hartile cu ostatici, recomand Office si Assault).
10. Distreaza-te, dar nu in detrimentul celorlalti! Este un joc la urma urmei, si il joci cu scop recreativ, nu ca sa te stresezi, superi sau enervezi, dar nici ca sa faci o zi proasta celor ce nu au nicio vina.;)
Sper ca aceste sfaturi sa te ajute sa obtii divizia pe care crezi ca o meriti mai buna! Daca mai ai alte intrebari, nu ezita sa le pui! :D
Mulțumesc frumos! Toate cele bune și să nu te oprești până în Global.
Ca sa rankezi trebuie sa joci bine.si cu cat rankezi mai mult cu atat intri in meciuri cu jucatori mai buni ( creste ranku si te baga cu alti tot mai buni si mai buni ca sa poti sa-i bati si sa dovedesti ca merita sa cresti.)stiu cum e greu sa joci comp si sa te antrenezi ca sa joci mai bine dar iti recomand 2 chestii
antreneazati reflexul pe harta asta ca sa tragi mai bine:
https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=213240871
si 2 intra aici si de aici poti juca cate meciuri de competitiv vrei fara sa iti iei cooldown si dupa ce te-ai antrenat mergi si joci competiti facut de csgo ca sa cresti ranku.dar tine cont la competitivurile astea nu cresti la rank ci doar te antrenezi jucand. ca sa cresti trebuie sa joci comp facute de valve official.
https://www.challengeme.gg/