| Ge04rge a întrebat:

Salutare,de ziua mea parintii mei imi vor cumpara un cadou dar nu stiu ce cadou sa-mi ia, asa ca voi ce ziceti? Sa cumpar un telefon la 600 de lei (Huawei Honor 7s) sau o placa video pentru PC-ul meu? Pc-ul meu acum este foarte slab si nu imi merg jocurile si as vrea sa-mi cumpar GTX 750 TI care e vreo 600-700 de lei.Ce sa imi cumpar?

Răspuns Câştigător
| Alexuţ02 a răspuns:

Cel mai bine e aşa, e o placă acceptabilă ^^

La mulţi ani îţi urez şi să te bucuri de ea, vezi dacă tot e ziua ta poate iei una pe la 800 lei, cine ştie

5 răspunsuri:
| Alexuţ02 a răspuns:

Telefonul nu mi se pare cine ştie ce, mai bine-ţi iei o consolă second hand bine îngrijită, găseşti Xbox One sau Xbox One S lejer fără stres la banii ăştia, părerea mea doar, dacă tu vrei Placă video sau telefon. eu aş alege placa video, telefonul ţi-am precizat şi mai sus nu mi se pare cine ştie ce, dacă vrei un telefon să arate şi bine să aibă şi specificaţii / memorie bună, de la 1200 în sus. mult noroc.

Ţi-am recomandat consolă pentru că pe consolă rulezi cam orice joc nou în 30 + FPS fără stres deci no lag.

| Ge04rge explică (pentru Alexuţ02):

Nu sunt obisnuit cu consola plus ca sunt facturi ca sa joc online si nu prea se merita....am sa-mi iau placa video totusi pentru ca de 4 ani ma joc pe pc si m-am obisnuit prea tare.

| Alexuţ02 a răspuns (pentru Ge04rge):

Cel mai bine e aşa, e o placă acceptabilă ^^

La mulţi ani îţi urez şi să te bucuri de ea, vezi dacă tot e ziua ta poate iei una pe la 800 lei, cine ştie

| Kushhh a răspuns:

Alege telefonul, placa video deja este invechita, jocurile din 2018 deja se cam chinuie sa le duca.

| Cysero a răspuns:

Daca vrei sa joci un joc adevarat, cu un staff de treaba, politicosi care si fac meseria, un server de metin de acum 7 ani. Care s-a redeschis acum cateva luni intra pe EpicalMetin2. Te asteptam cu drag

| Ge04rge explică (pentru Cysero):

Fara suparare dar am pierdut deja 3 ani din viata in jocul ala.