Salut, AE-ul nu e acelasi lucru, e mult mai complicat decat Photoshop-ul. l-am dat doar exemplu. Ti-am dat CS6 pentru ca e preferatul meu.
Poti descarca PS-ul de pe link-ul care ti l-am dat, nu contine niciun virus si se descarca foarte simplu. Nu e nevoie de fundite, daca pot sa te ajut, ma multumesc cu atat. Daca ai vreo intrebare legat de photoshop, nu ezita sa-mi dai PM.
Salut! Nu trebuie sa platesti nicio suma, eu am AE-ul fara sa platesc ceva de vreo 4 ani. Dar deh, in cazul in care fac fite, poftim Photoshop CS6, dai pe Download through your browser, apoi il instalezi ca pe oricare alt program. Bafta!
goo.gl/Fyz7RL
Deci Photoshop cs6 trebuie sa il instalez, da? Si AE-ul de il ai tu nu e acelasi cu cs6? Si ai parte de aceleasi functii fara sa platesti nimic? Multumesc mult. Iti voi da inca 3 funde la orice raspuns daca ma ajuti si cu intrebarea asta.
Salut, AE-ul nu e acelasi lucru, e mult mai complicat decat Photoshop-ul. l-am dat doar exemplu. Ti-am dat CS6 pentru ca e preferatul meu.
Poti descarca PS-ul de pe link-ul care ti l-am dat, nu contine niciun virus si se descarca foarte simplu. Nu e nevoie de fundite, daca pot sa te ajut, ma multumesc cu atat. Daca ai vreo intrebare legat de photoshop, nu ezita sa-mi dai PM.
AngelCosmy întreabă:
AntoniaBlanaru întreabă: