| alexinho996 a întrebat:

Salutare. joc metin 2 de aproape 1 an, si inainte am mai jucat vreo 1 an jumate deci anul asta a fost un an foarte frumos pentru mine pentru ca sunt experimentat, stiu foarte bine metin2, dar s-a intamplat ceva acum 1-2 saptamani, nu stiu m-a luat dintr-o data ceva asa, o lene dinasta, nu mai am chef sa fac nimic nici la metin nici la scoala pur si simplu sunt luat de o stare dinasta, parca as vrea sa stau numa degeaba asa toata ziua. am jucat metin foarte mult si eram super super super activ. veneam de la scoala si drumul normal era de 30-40 minute, ei bine eu ajungeam acasa in 5-10 minute ca sa ma bag pe metin laughing ca sa intelegeti big grin. dar acum starea asta persista de 2 saptamani si as vrea sa scap de ea cu orice pretcrying as da orice sa fiu ca inainte. va rog cine are experiente din astea, sau cine stie si poate sa ma ajute cu orice sfat va rog mult big grin. mersi

4 răspunsuri:
| Riko_Richardo_1982 a răspuns:

Si pe mine m-a luat o lene de 1 saptamana.Fa un singur lucru. Mai joaca si altceva deoarece te-a plictisit metinul.

| LittlePunk a răspuns:

Si eu cand eram pe a5-a,a6-a jucam metin in prostie...si m-am lasat imediat pentru ca m-am ofticat la niste faze..ca idee, daca vrei sa renunti la el...fa si tu "pe prostu" si da itemele tale moca la altu, ca daca nu mai esti bun, nu o sa mai vrei sa joci, parerea mea

| alexinho996 explică:

Multumesc pentru raspunsuri, toate sunt bune si au contat pentru mine big grin. mersihappy

| AdRiaN99X a răspuns:

Mergi la un psihiatru.