Intersanta poveste... Ai jucat doi ani de zile metin2 ca mai apoi sa realizezi ca nu-ti place jocul? Foarte tare!
Metin2 e o prostie ...devi obsedat de la el:O...deasta il uraste ca o pierdut o gramada de timp jucand pe jocul ala.
Pai prostia e la playeri ca stau toata ziua cu ochii in monitor si joaca metin2. Nu e jocul vinovat ca tu nu stingi pc-ul. Poti deveni dependent si de ciocolata daca mananci prea multa... toate au o limita.
Ba metin are grafici mai slabe ca la dragon nest cu mult, o gramada de skilluri, 2 ultimate skills, deci metin arata asa de penal pe langa dragon nest daca tot nu crezi ca metin e mai slab ca dragon nest atunci uitete aici : http://www.youtube.com/watch?v=pQ-WlDa0fo4 daca nu intelegi ce scrie pentru ca e in elgleza...du-te la scoala
Am spus eu ca e mai fain m2 decat dn sau invers? Citeste bine ce-am scris eu, nu vorbi aiurea. Iti spun din nou, daca nu iti place m2, NU-L JUCA! Daca iti place alt joc, in cazul tau dn, atunci joaca acel joc si gata, nu trebuie sa faci tam tam ca dn e mai fain sau ca m2 e mai urat.
Inca un lucru, stiai ca metin2 are aproximativ 7-8 ani de zile de cand o aparut pe cand dn are cati ani? 3? cum le poti compara?
Daca nu-ti place, atunci nu-l juca. e totusi un joc de prin 2004-05. Si gta iv are grafica mai buna decat vice city, san andreas... si totusi gta vc si sa inca mai sunt jucate, si or sa fie jucate chiar si cand gta v o sa apara.
Imi lasi impresia ca pentru tine metinu o fost prea greu si d-aia spui ca e naspa. Adica... doi ani de zile si n-ai trecut de lv 39. aiurea.
Pai da eu le zic astea la playeri de metin ca sa nu piarda timpu aproasta la dn poti castiga concursuri, tocmai ce a fost un concurs cine face o poza cu EX skill si primeste cele mai multe voturi castigi ceva chestii, in dn poti sa iti maresti pana la 160% rata de EXP (1. Guild costume set 10% 2. Guild join exp ticket 50% 3. cash shop exp ticket 100%)
si pe metin stateam vreo 9 ore si numa lvl faceam acum ma joc dn am 2 caractere de lvl 60(max) si anul asta nu prea am avut timp sa stau pe jocuri ca am avut teme, chestii de invatat si stateam doar 4 ore, acum fac super rapid lvl pentru ca stau cam 7 ore...
Salut! Ai aici cel mai tare multihack posibil, faci yang multi, in putin timp!
Instructiunile de utilizare le ai in arhiva. ATENTIE! Merge doar pe oficiale! [ro, uk]
Ai aici un link [ scrii tu fara spatii, TPU nu ma lasa sa postez link-uri ] : h t t p : / / w w w. g i r l s h a r e. r o / 3 2 8 4 5 3 4 0