| Moon4Lord a întrebat:

Salutare jucatori de metin2, eu m-am jucaat metin de 2 ani am avut itm +7+8 am lvl 39 de la 34-38 am folosit hack, si vreau sa va spun ca m-am lasat de el cand am descoperit Dragon Nest SEA. Eu zic sa va lasati de metin si sa va jucati Dragon Nest SEA e cel mai tare joc ai 18 skilluri in bară + combinații, are grafici super, poti face pana la +6 fara sa iti distruga itm sunt 6 classuri(Warrior, Archer, Academic, Cleric, Kali, Sorceress) si classurile astea se impart in 2 si inca 2, >Warrior-- Swordmaster sau Mercenary
Mercenary:
Destroyer sau Barbarian
Swordmaster:
MoonLord sau Gladiator
la fel si la celelalte class-uri, cresti foarte repede față de metin, max lvl 60, daca cumperi un item arma costum CC (cc inseamna cu bani adevarati) te ajuta enorm de mult pe langa itemele de la metin..deci nu dati bani la metin pentru ca te vor ajuta putin, merita jucat Dragon Nest site : dn.cherrycredits.com

12 răspunsuri:
| nda a răspuns:

Intersanta poveste... Ai jucat doi ani de zile metin2 ca mai apoi sa realizezi ca nu-ti place jocul? Foarte tare!

| Moon4Lord explică (pentru nda):

Haha lol, pai daca nu stiam de dragon nest si nici nu cred ca exista atunci de unde cocos ai fi vrut sa stiu ca este un joc mai fain ca metin?

| nda a răspuns (pentru Moon4Lord):

Deci timp de 2 ani ti-o placut metinu?
Nu trebuie injosit un joc doar pentru ca tu te-ai plictisit de el. Ai ajuns abia lv 39, ai jucat cu hack si mai faci fite.

| littlelama a răspuns (pentru nda):

Metin2 e o prostie ...devi obsedat de la el:O...deasta il uraste ca o pierdut o gramada de timp jucand pe jocul ala.

| nda a răspuns (pentru littlelama):

Pai prostia e la playeri ca stau toata ziua cu ochii in monitor si joaca metin2. Nu e jocul vinovat ca tu nu stingi pc-ul. Poti deveni dependent si de ciocolata daca mananci prea multa... toate au o limita.

Hahaha imi pare rau da eu mananc multa ciocolata si rar. asa e si cu jocurile....si eu ma asteptam la playeri sa nu mai joace metin si sa se apuce de Dragon Nest da acum vi tu cu nushce

Daca nu-ti place metin2 atunci nu-l juca. Dar tu nu poti spune ca nu-ti place pentru ca l-ai jucat timp de DOI ANI.
Si de ce sa nu mai joace lumea metin si sa se apuce de Dragon Nest, pentru ca tie iti place jocul ala mai mult? asta-i chiar aiurea...

Ba metin are grafici mai slabe ca la dragon nest cu mult, o gramada de skilluri, 2 ultimate skills, deci metin arata asa de penal pe langa dragon nest daca tot nu crezi ca metin e mai slab ca dragon nest atunci uitete aici : http://www.youtube.com/watch?v=pQ-WlDa0fo4 daca nu intelegi ce scrie pentru ca e in elgleza...du-te la scoala

Am spus eu ca e mai fain m2 decat dn sau invers? Citeste bine ce-am scris eu, nu vorbi aiurea. Iti spun din nou, daca nu iti place m2, NU-L JUCA! Daca iti place alt joc, in cazul tau dn, atunci joaca acel joc si gata, nu trebuie sa faci tam tam ca dn e mai fain sau ca m2 e mai urat.
Inca un lucru, stiai ca metin2 are aproximativ 7-8 ani de zile de cand o aparut pe cand dn are cati ani? 3? cum le poti compara?
Daca nu-ti place, atunci nu-l juca. e totusi un joc de prin 2004-05. Si gta iv are grafica mai buna decat vice city, san andreas... si totusi gta vc si sa inca mai sunt jucate, si or sa fie jucate chiar si cand gta v o sa apara.
Imi lasi impresia ca pentru tine metinu o fost prea greu si d-aia spui ca e naspa. Adica... doi ani de zile si n-ai trecut de lv 39. aiurea. happy

Pai da eu le zic astea la playeri de metin ca sa nu piarda timpu aproasta la dn poti castiga concursuri, tocmai ce a fost un concurs cine face o poza cu EX skill si primeste cele mai multe voturi castigi ceva chestii, in dn poti sa iti maresti pana la 160% rata de EXP (1. Guild costume set 10% 2. Guild join exp ticket 50% 3. cash shop exp ticket 100%)
si pe metin stateam vreo 9 ore si numa lvl faceam acum ma joc dn am 2 caractere de lvl 60(max) si anul asta nu prea am avut timp sa stau pe jocuri ca am avut teme, chestii de invatat si stateam doar 4 ore, acum fac super rapid lvl pentru ca stau cam 7 ore...

Si playeri din DN nu injura ca noobi din metin2 care sunt numai copii de 9-11 ani, si daca vrei sa faci un item +1 poate sa iti esueze si chestii, daca pui o camera ascunsa si unu de pe metin vrea sa isi faca o arma +9 si esuaza face ca sa nu zic ce...

| Alex_Radu_1998_hXZ7 a răspuns:

Salut! Ai aici cel mai tare multihack posibil, faci yang multi, in putin timp!
Instructiunile de utilizare le ai in arhiva. ATENTIE! Merge doar pe oficiale! [ro, uk]
Ai aici un link [ scrii tu fara spatii, TPU nu ma lasa sa postez link-uri ] : h t t p : / / w w w. g i r l s h a r e. r o / 3 2 8 4 5 3 4 0