| EuAlMeu a întrebat:

Salutare lume!
Ma tot confrunt cu o problema de vreun an si ceva. In septembrie 2010 mi-am luat un laptop TOSHIBA. O sa va scriu si ceva date despre el in caz ca o sa va foloseasca:
4Gb RAM, Procesor: AMD Athlon II Dual-core M300 ( 2CPUs), 2. 0GHz, Placa video: 512MB RAM ATI Mobility Radeon HD4500.
Ok. La inceput, mergeau jocurile perfect. (la GTA IV ma refer, deoarece azi l-am reinstalat si sunt dezamagit) N-aveam nici un stres. Dupa vreo jumatate de an, in timp ce ma jucam a inceput sa se incalzeasca laptopul foarte tare, iar jocurile ( indiferent care ) sacadau. Nu l-am dus nicaieri pentru ca am crezut ca va trece de la sine. Dar azi m-am hotarat sa cer sfaturi, pentru ca deja nu mai suport. Am jucat vreun an FIFA MANAGER si FOOTBALL MANAGER pana mi-a iesit pe ochi, pentru ca jocuri GENT FIFA 12, GTA, NFS nu mai pot sa joc pentru ca sacadeaza intr-una. Astept raspunsuri. Multumesc.

Răspuns Câştigător
| Adriankuala a răspuns:

Placa ta video este un ati 4500 hd dupa un timp totul merge din ce in ce mai rau asta este din cauza ca pe unde respira el are foarte multa mizerie sau partea a2a un virus care mananca incet si el pe acolo ce poate sfatu meu este controleaza temperatura exista programe pentru asa ceva vezi daca ai ceva la risc un hardisk de obicei

0 răspunsuri: