| IoanPetru a întrebat:

Nu pot sa joc nici unul din jocurile noi ( Wolfenstein: The New Order,Watch Dogs,Outlast, etc) deoarece calculatorul meu lucreaza pe 32 bit, cand aceste jocuri merg numai pe 64.In rest, celalalte componente ale calc meu sunt foarte bune...Ce sa fac sa imi mearga?

Răspuns Câştigător
| CAMIOANIEEE a răspuns:

Ce să faci? Schimbi windows-ul pe x64.Dar mă miră ceva, și eu am Outlast și am și DLC Whistleblower(le-am terminat pe ambele:X)Și am windows-ul pe x64 și-mi merge.Depinde și de crack...așa știu

5 răspunsuri:
| KodrutZ a răspuns:

Ar fi o idee sa ne spui si CE componente ai. Bune e una, performante e alta... asa si eu am niste componente de prin anii' 90 foarte bune, doar ca si frigiderul are putere de procesare mai mare decit ele.

| IoanPetru explică (pentru KodrutZ):

Componentele le am bune oricum, de exemplu imi merge Topb Rider 2013 la ultimele cerinte...Singura problema e ca am pc-ul pe 32 bitssad

| KodrutZ a răspuns (pentru IoanPetru):

"Bune" nu imi spune nimic. Si eu am niste componente din 1991. Sint foarte bune, inca in stare de functionare. In cazul tau, e Windowsu' pe 64 de bitzi, nu PC-ul. E o mica-mare diferenta.

| CAMIOANIEEE a răspuns:

EDIT:Sau dacă ai cumpărat jocurile, îți scrie acolo pă ce versiune de windows merge

| Marian_Paul_1999 a răspuns:

Trebuie sa iti reinstalezi Windows-ul si trebuie sa il pui sa lucreze pe x64