Nu mi-ai spus ce placa de baza.
Placa video R7 240 cu DDR3 este foarte slaba, raspunsul este nu, nu iti merg ultimele jocuri aparute cu 30 cadre pe secunda, nici macar cu totul in minim (ma refer la jocuri precum Far Cry 4, Assassin's Creed Unity, etc.)
Se compara cu i5 socket 1156 dar fata de orice i5 socket 1155 este mai slab, nu mai vorbim de socket 1150.
Ruleaza orice joc dar banuiesc ca stii ca iti trebuie si placa video pentru performante.
O placa video care ar merge bine cu acest procesor este R9 280x dar banuiesc ca nu dispui de atatia bani din moment ce te-ai hotarat sa iti cumperi acest procesor.
Nu numai atat dar ce placa de baza ai acum?
Pai am o placa video AMD Radeon R7 240 2GB oare duce ceea ce vreau eu?
Nu mi-ai spus ce placa de baza.
Placa video R7 240 cu DDR3 este foarte slaba, raspunsul este nu, nu iti merg ultimele jocuri aparute cu 30 cadre pe secunda, nici macar cu totul in minim (ma refer la jocuri precum Far Cry 4, Assassin's Creed Unity, etc.)
Un procesor performant.In conditile in care ii racesti cum trebuie, ai mult RAM si un GPU pe masura nu vei avea nici o problema in opinia mea.
Nu uita ca sa investesti in un sistem de racire cu apa ca procesorul sa ajunga la potentialul sau si i5 e doar categorie si nu inseamna ca procesorul e cine stie ce.Inseamna doar ca apartine categoriei i5 si ca prin urmare poate fi mai performant.
Eu cred ca e bun...si cred ca iti merg jocurile 2014.
Iar legat de partea cu i5-ul,depinde de ce model de i5.
AntoniaBlanaru întreabă: