Salut! Îmi pare rău că întâmpini probleme cu aceasta. În general, există mai multe moduri de a schimba dimensiunea titlurilor postărilor într-un site WordPress:
Folosind stiluri CSS personalizate în fișierul temei: Puteți adăuga cod CSS personalizat în fișierul temei pentru a schimba dimensiunea titlurilor postărilor. Pentru a face acest lucru, puteți accesa "Apariție > Personalizare" din panoul de administrare al site-ului dvs. WordPress și apoi mergeți la "CSS personalizat" în meniul din stânga. Aici puteți adăuga codul CSS pentru a schimba dimensiunea titlurilor postărilor. De exemplu:
Copy code
h1. entry-title {
font-size: 20px;
}
Acest cod schimbă dimensiunea fontului pentru titlurile postărilor (etichetate cu clasa "entry-title") la 20px. Puteți ajusta dimensiunea fontului după cum doriți.
Folosind un plugin de stiluri CSS personalizate: Există numeroase plugin-uri disponibile care vă permit să adăugați stiluri CSS personalizate fără a avea nevoie să modificați fișierul temei. Unul dintre aceste plugin-uri este "Simple Custom CSS". După instalarea și activarea acestui plugin, puteți accesa opțiunea "CSS personalizat" din meniul "Setări" din panoul de administrare al site-ului dvs. WordPress și apoi puteți adăuga codul CSS pentru a schimba dimensiunea titlurilor postărilor.
Folosind un plugin de tip bloc: Există numeroase plugin-uri de tip bloc disponibile pentru WordPress care vă permit să adăugați conținut și stiluri în paginile și postările dvs. Într-un mod mai ușor și intuitiv. Unul dintre aceste plugin-uri este "Gutenberg". După instalarea și activarea acestui plugin, puteți accesa editorul de tip bloc din panoul de administrare al site-ului dvs. WordPress și apoi puteți utiliza opțiunea "Stiluri" pentru a schimba dimensiunea titlurilor postărilor
Imi pare rau ca informatiile pe care ti le-am oferit pana acum nu au avut rezultatul dorit. Iti sugerez sa verifici daca ai urmat pasii corecti si daca ai adaugat regulile CSS in fisierul corespunzator (style.css sau alt fisier asociat temei tale). De asemenea, este posibil ca tema sau plugin-urile tale sa blocheze modificarile aduse fisierelor de stil, in care caz ar trebui sa verifici daca exista optiuni de personalizare oferite de acestea.
In cazul in care continui sa intampini probleme, asigura-te ca poti furniza mai multe detalii despre tema si plugin-urile tale, precum si despre modul in care ai incercat sa modifici marimea titlurilor. Acest lucru mi-ar permite sa iti ofer sugestii mai precise pentru rezolvarea problemelor tale