| fast4ever a întrebat:

Salutare,TPU! Am auzit de Anno1777 si am zis sa incerc,dar exista o mica problema (mare problema) nu pot sa-mi fac cont. Dau pe Open Account si nu merge sa setez tara,iar la final imi spune ca nu pot sa-mi fac cont in tara asta... straight face Asta e ce am vazut, dar am auzit ca as avea nevoie de o invitatie de la un jucator. Este adevarat? Dau FUNDA celui care ma ajuta sa-mi fac cont/imi da invitatie(invitatie buna)

3 răspunsuri:
| Mihail2020 a răspuns:

Nu neaparat la mine imi zice Conter (Adica nu pot fixa tara) in rest merge perfect sa iti faci cont.

| fast4ever explică (pentru Mihail2020):

Am uitat un detaliu. Eu mi-am m-ai facut un cont anul trecut (de sarbatorile de iarna) si nu stiu din ce motive plicul nu a juns la mine acasa. Site-ul memoreaza IP-ul? (ma gadesc ca poate d-aia nu pot sa imi fac cont) sad

| Mihail2020 a răspuns (pentru fast4ever):

1 Poate ai introdus corect bine datele.
2 Daca nu ai IP dinamic si ai Static vede ca inca ai un cont activ iar daca mai faceai altu iti blocat ambele conturi.
Desigur este un program sau un server care memoreaza Ipurile fiecarui jucator in parte si vede daca ala si-a facut mai multe conturi pe aceelasi IP sau conturi multiple etc ei ban oricum nu iti da voie sa faci asta.
3 Cel mai bine sa retragi bani bancar sau pe Paypal cel mai convenabil mod.