Sall! Asa imi apare si mie dar am invatat cum s-o diminuez.Ai mai multe variante:
1oti reinstala windowsul (nerecomandat)
2oti evita lagul.De exemplu eu stau in map2 si la fierar legendar fac la intrare v3.Doar dupa perle trebuie sa vi map1.
3oti sa te lasi de metin(nu te supara dar pe mine ma scotea din minti cu eroarea asta)
4:Cel mai bine e asa-Dai clic dreapta pe fereastra cu metin si dai la run as ca administrator si dai enter.Iti garantez ca mie nu imi apare eroarea cand sunt asa dar, din nefericire nu ma mai pot teleporta pentru ca ma pierd pe drum.(stiu ca suna ciudat-inseamna ca plutesc cu caracterul in gol fara sa ma misc)Oricum asa e cel mai bine pentru mine.
5 Sa nu te duci la ox decat cand sti ca faci un rezultat bun pentru ca dupa aceea o sa ai de-a face cu lagul.
*(eu zic sa faci ca la numarul 4si sa nu schimbi windowsul cum mi-au zis mie unii pentru ca e la fel si cu windows7 si cu XP )
In fine asta e eroare a windowsului in echipa cu clientul neadaptat.Sa zicem multumesc ca nu da eroarea c++ ca pe alte metine.(oricum o sa-ti mai iasa)
Bafta!