| sammy28 a întrebat:

SALUTARE TPU

Am o problema cu cs go si nu am idee ce ai lipseste pentru a avea fps-uri mai mari, de obicei nu am mai mult de 60 fps. Va pot arata ce am in pc si va rog sa-mi spuneti ce mi-ar putea lipsi pentru-ca vreau neaparat sa-mi cumpar pentru un fps mai bun in joc.  ROG SERIOZITATE.

https://imgur.com/a/GoEma

4 răspunsuri:
| lpavel a răspuns:

Adevarul este ca daca vrei sa vezi schimbare ar trebui sa schimbi tot pc-ul! De ce? Pentru ca placa ta de baza e pe memorie de DDR2 ceea ce te trage rau in jos! Procesorul si placa video se potrivesc intre ele, adica degeaba ai lua un procesor mai bun ca nu ar face fata placa video, la fel si invers. Totusi e posibil daca schimbi procesorul sa ajungi pana la 80 fps dar nimic nu e sigur. In ziua de azi NU este de ajuns, ma refer si la celelalte jocuri...
Sau ai putea sa incepi sa schimbi componentele pc-ului pe rand incepand cu o placa de baza care suporta memorii DDR3 si DDR4! Bafta!

| sammy28 explică (pentru lpavel):

Multumesc pentru sfat.

| sammy28 explică (pentru lpavel):

Apropo daca as inlocui placa de baza si as lasa procesorul cu placa video s-ar schimba ceva? Daca da spune-mi te rog ce placa de baza pot lua lasa-mi un link ceva. Mersi

| lpavel a răspuns (pentru sammy28):

Daca ai schimba placa de baza, automat trebuie sa schimbi si placutele rami, atunci ar fi putina schimbare dar ce e bine in asta e ca poti schimba cu timpul si restul. Eu as putea sa-ti dau un link pentru placi de baza super bune dar cum nu stiu cat de mare e carcasa ta mai bine nu, ca nu cumva sa trebuiasca sa schimbi si carcasa happy