| MoniBiss a întrebat:

Salutare TPU, Am si eu 3 intrebari.PC-ul meu are un procesor Intel celeron E3300 dual core de 2. 50Ghz, placa video nVIDIA 9400gt 512mb 128biti, placa de vaza Asus G41.| 1.As vrea daca se poate sa imi spuneti cat wati are PC-ul meu pentru ca as vrea sa imi iau o alta placa video si am auzit ca trebuie sa se potriveasca cu sursa.2) Placa video care vreau sa mi-a iau este Gigabyte nVidia GeForce GT630, 2048MB, GDDR3, 128bit, DVI, HDMI, PCI-E. 3)Cum pot sa aflu numele sau marca sursei PCului meu. Multumesc!

Răspuns Câştigător
| OctaLoL a răspuns:

Iti va merge.

4 răspunsuri:
| OctaLoL a răspuns:

Deschide capacul de protectie de la PC si vezi acolo ca scrie.

| MoniBiss explică (pentru OctaLoL):

Da,m-am uitat mai devreme, si scrie ca are 230V/50HZ 4A, dar am auzit ca placa video care vreau sa mi-a iau merge bine doar daca are 450W dar nu stiu daca e adevarat daca puteti sa imi spuneti daca are vreo legatura v-ati de la sursa cu placa video va rog.

| Andrei7520152 a răspuns (pentru MoniBiss):

"Da,m-am uitat mai devreme, si scrie ca are 230V/50HZ 4A, dar am auzit ca placa video care vreau sa mi-a iau merge bine doar daca are 450W"

o sursa de 230 v pe 4 amperi scoate 450 watts. deci care e de fapt problema?

| OctaLoL a răspuns (pentru MoniBiss):

Iti va merge.

| LascoD a răspuns:

Nare nici o legatura UPS cu placa atit de mare, majoritatea placilor se alimenteaza cu orice UPS..asa ca tot este ok.