| CrushBoy89 a întrebat:

Salutare TPUhappy Am si eu o mica intrebare.Am incercat sa instalez TheSims3.A mers.M-am jucat un timp, dupa care am achizitionat TheSims 3 Generations.L-am instalat.Sims 3 Generations a inlocuit jocul TheSims3(adica cel normal,Generations este un alt mod).Am intrat in el,am asteptat ce era de asteptat, dupa care misterios mi se scoate.Mi se arata acolo ceva in care printr-un clik downloada o alta versiune a Sims3 Generations.Un upload.Am crezut ca este din aceasta cauza.Cum dupa s-a terminat update-ul, am intrat in joc.Aceeasi treaba.Mi s-a inchis.Am sters Sims3 generations si am incercat sa joc pe cel normal.Am vrut sa-l dezinstalez Simsul cu update-ul(adica cel mai nou aparut in 2011) dar nu stiu de unde pot sa fac acest lucru.Nu am nici un uninstallhappy
Va rog, puteti sa-mi spuneti ce sa fac? Pentru a-l reinstala Sims3 normal trebuie sa dezinstalez versiunea noua.
Cum sa faclaughing?

Răspuns Câştigător
| RaulPantea a răspuns:

Din control panel (windows xp)add or remove programs,(windows 7)Program and features, vista nu am avut dar tot ceva de genul probabil

2 răspunsuri:
| CristyR3belu a răspuns:

Mersi mi-a fost de foloshappy

| CrushBoy89 explică (pentru CristyR3belu):

Nu ai pentru celaughing o simpla intamplaretongue