| Alex_Alexandru_1999_Ge0x a întrebat:

Salutare TPU, am si eu o nedumerire legata de ps3 modat (jailbreak)si anume,este ok sa instalez pkg(dlc uri, jocuri, etc)in genu asta de format? Cineva mi spus ca nu ar fi recomandat sa le instalez(mai ales dlc urile) si sa le joc offline/online pentru ca aceasta ar fi cracuite si pot fi banat.De asemenea as dori sa stiu daca mai aveti sfaturi sau idei pentru a evita banarea gen(jocuri care nu ar fi recomandate sa le joci online gen am intelesc ca seria de call of duty nu e recomandat sa le joci onine pentru ca ruleaza pe servarele lor si nu pe psn), orice sfat, idei aveti dar sigure si de preferat sa fie de la cei "profesionisti"in domeniu asta de console modate (ps3).Eu tocmai ce am fost debanat as dori sa stiu mai multe despre ce sa fac/nu fac pentru a evita sa mai fiu banat.Am un ps3 modelu fat, si folosesc update ul de la ferrox (4.82 cfw) si folosesc webman pentru lansarea jocurilor, si psn patch, si pentru online fac urmatoarea combinatie r2+r3 si l3 pentru oprire cfw si webman.Astept raspuns cu sfaturile voastre.Multumesc anticipat!